Chunky Piccachili van Gouda’s Glorie

Nieuw! |
7 januari 2021 |

Chunky Piccachili is een nieuwe saus van Gouda’s Glorie. Het merk omschrijft de smaakmaker zelf als volgt: “Piccalilly met een moderne twist van nu.” Sinds het begin van dit nieuwe jaar is de saus verkrijgbaar in knijptubes van 850 milliliter.

In een persbericht laat Gouda’s Glorie weten: “Anno nu is (zoet)zuur één van de belangrijkste smaaktrends. Vandaar dat de sausmeesters van het oer-Hollandse merk Gouda’s Glorie de zoetzure en rijkgevulde signatuur van piccalilly combineren met het pittige karakter van chilisaus.”

Friet, burger, frikandel

Het resultaat is de Chunky Piccachili Sauce. Het is een zoetzure en licht pikante saus met een stevige bite dankzij de grove stukjes augurk, wortel en ui. Deze saus is volgens Remia, maker van de saus, niet alleen lekker in combinatie met friet, maar is ook een perfecte relish voor een gourmetburger of bij een frikandel.

Meer info: www.remiaprofessioneel.nl/chunky-piccachili-sauce