Carnaval: polonaise bij Snackbar Jopie

Trivia, Actueel, Video's |
8 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Snackhits zijn sinds jaar en dag een traditie met carnaval. Feestzanger Steven maakt in Veghel en wijde omstreken de blits met zijn nieuwe kraker Snackbar Polonaise. De videoclip werd al in november vorig jaar opgenomen bij de Veghelse frituur Jopie.

Feestzanger Steven heet voluit Steven Harks. Zijn feestlied draait om voornamen van vrouwen, die hij rijmend heeft gemaakt op gefrituurde lekkernijen uit de cafetaria, snackbar en frituur.

De bijbehorende videoclip is professioneel opgenomen. Er is dan ook een cameraman ingehuurd die zijn sporen heeft verdiend bij televisieprogramma’s als Massa is Kassa. Sponsors als Chantals Pyjama Party, Diepvriesspecialist Veghel en Snackbar Jopie leverden bijdragen om de videoclip mogelijk te maken. Daarnaast trommelde Feestzanger Steven een heel stel figuranten op.

Deze videoclip kwam mede tot stand dankzij Chantals Pyjama Party, Diepvriesspecialist Van Rijsingen, alle figuranten en Snackbar Jopie. Jopie is al tientallen jaren een begrip in Veghel en omstreken.

Video: Steven Harks op Youtube

Meer over