Family Gorinchem: comeback van de Groenewegs

Actueel |
25 april 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Richard en Mariëlle Groeneweg zijn terug aan het cafetariafront. In Gorinchem zijn ze de nieuwe uitbaters van een vestiging van FHC’s formulemerk Family. De Groenewegs behaalden in 2006 de eerste plaats in de toenmalige Snackkoerier Cafetaria Top 100.

Richard en Mariëlle hebben brede ervaring in de branche. Niet alleen gooiden ze achttien jaar geleden hoge ogen met hun bedrijf Verhage Kort Ambacht in Zwijndrecht, ook was Richard Groeneweg trainer bij vakopleider SVO en formulecoach bij FHC in Nieuw Vennep.

“Grote gastgerichtheid”

Vanaf eind 2015 maakte Richard enige tijd deel uit van het bestuur van vakvereniging ProFri. De Groenewegs verlieten enkele jaren geleden de branche en exploiteerden enige tijd een vakantiepark in Zuid-Frankrijk.

“Richard en Mariëlle brengen een schat aan ervaring mee naar Family Gorinchem,” zegt FHC Formulebeheer in een persbericht. “Zij weten als geen ander hoe je gastgericht moet zijn. Na een intensieve verbouwing is het moment daar: zij zijn klaar om hun passie voor Family te delen met Gorinchem.”

FHC-directeur Ralph Markwat zegt: “Een groter compliment kan je als formulehuis niet krijgen. Een succesvol ondernemer die werkzaam was binnen onze organisatie en nu samen met zijn vrouw deze Family-vestiging opent is een unicum te noemen.”

Foto’s: FHC Formulebeheer

Meer over