Verfijnde Smaak en Ambachtelijk Schepijs!

Advertorial
24 april 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Ontdek de Topkwaliteit van IJsnerds

Bij IJsnerds draait alles om smaak en kwaliteit. Gevestigd in het Oldenzaal, zijn we onderdeel van een gerenommeerd familiebedrijf, waaronder ook De Zuivelhoeve valt. Sinds een aantal jaar bereiden we met passie ambachtelijk schepijs in onze ijskeuken, dat we vervolgens kant- en klaar in 5-liter bakken leveren aan diverse ijssalons en horecazaken in heel Nederland. Naast ons schepijs bieden wij ook unieke vloeibare ijsmixen aan, waarmee je de mogelijkheid krijgt om zelf je draai aan het ijs te geven!

Wat maakt ons ambachtelijk schepijs zo bijzonder? Hier draait alles om het leveren van de hoogste kwaliteit, en dat begint bij de basis. Voor de basis gebruiken we verse weidemelk van onze eigen koeien uit het prachtige Twente. Dit zorgt niet alleen voor een verfijnde smaak, maar ook voor een ongeëvenaarde versheid die je proeft in elke hap. Daarnaast voegen we alleen de beste natuurlijke ingrediënten toe die zorgvuldig zijn gekozen.

Gemak

Bij IJsnerds streven we naar gemak en tevredenheid voor onze klanten. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijk online bestelportaal aan, waar je met slechts een paar klikken jouw gewenste producten kunt bestellen, die vervolgens binnen enkele dagen worden bezorgd. Als partner van jouw cafetaria bieden we ook waardevolle content aan die je kunt gebruiken voor promotie op bijvoorbeeld social media. Denk hierbij aan smakelijke foto’s van onze heerlijke ijscreaties.

Orderkiosk

En laten we onze orderkiosk niet vergeten! Deze vernieuwende manier van bestellen biedt jouw cafetaria de mogelijkheid om efficiënter te werken en tegelijkertijd een unieke winkelervaring te bieden aan jouw klanten. Met de orderkiosk kunnen meer klanten tegelijkertijd worden bediend, waardoor de wachttijden worden verkort en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Bovendien zorgt onze orderkiosk ervoor dat jouw personeel effectiever kan worden ingezet. En dat terwijl aantoonbaar de omzet met wel 35% toeneemt. En dát is de IJsnerds win situatie!

We geloven in eerlijke en open communicatie. Daarom staan we altijd klaar om naar jouw wensen te luisteren en samen te werken aan jouw succes.

Ben je klaar om met jouw cafetaria je te onderscheiden met ambachtelijk schepijs van IJsnerds? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe IJsnerds jouw zaak met ijs naar een hoger niveau kan tillen!