Pink Chai Latte nu bij Mocca d’Or

Nieuw!, Actueel |
19 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Mocca d’Or haakt met een nieuw product in op de toenemende vraag naar warme (maar ook koude) dranken met een tikkeltje andere smaak. Aan de lijn van chai-lattepoeders van Barú voegde Mocca d’Or de Pink Chai Latte toe.

Cafetaria’s ontwikkelen zich in toenemende mate tot casual-lunchrooms in hun buurt of wijk met een uitgebreid zitgedeelte en bediening aan tafel. Een theemelk variatie ter afsluiting van een maaltijd is een welkome aanvulling.

Barú Pink Chai Latte is nieuw van Mocca d’Or. De specialist in warme dranken schrijft over zijn aanwinst: “Een heerlijke nieuwe variant. De Pink Chai Latte is een pretty in pink twist op de Barú Chai Latte, waarin de zoetheid van rode biet de show steelt. In combinatie met de chai-specerijen en zwarte thee resulteert dit in een roze latte die simpelweg heerlijk is”

“De Pink Chai Latte heeft een mooie zachtroze kleur, afkomstig van 100 procent natuurlijke ingrediënten. Maak een heerlijke warme chai latte of serveer de chai latte als koude drank. Zo kun je het hele jaar door de Pink Chai Latte drinken! Heerlijk met melk, of melkalternatieven zoals soja- of amandelmelk.”

Mocca d’Or heeft ook andere soorten chai, zoals de Spiced Chai Latte en de Vanilla Chai Latte. De chai-poeder van Barú is gemaakt van echte specerijen, zwarte thee en is 100 procent plantaardig. De Barú Pink Chai Latte is verkrijgbaar in 250 gram (16 porties). Daarnaast zijn de Spiced Chai Latte en de Vanilla Chai verkrijgbaar in 1500 gram (100 porties).

Meer informatie: www.moccador.nl