Adverteren

Jouw merk 24/7 op Frituurwereld.nl

Breng jouw merk 24/7 in beeld bij jouw doelgroep, op hét kennis- en innovatieplatform voor professionele frituurders. Frituurwereld.nl is voor iedereen toegankelijk en biedt essentiële vakinformatie. Niet alleen aan de ondernemers van de bijna zesduizend cafetaria’s, snackbars en frituren in ons land, maar ook van de duizenden horecabedrijven die frituurgerechten, broodjes, dranken, (soft)ijs en andere lekkernijen verkopen. En niet te vergeten, hun medewerkers.

1: 24/7 IN BEELD MET EEN BANNER

Iedere marketeer weet het: om jouw merk top of mind te houden, moet het gezien worden. Steeds opnieuw, want dan komt de boodschap aan bij jouw doelgroep. Op Frituurwereld.nl is jouw boodschap 24/7 in beeld met een banner.

2: 24/7 JOUW NIEUWE PRODUCT

Nieuw product, nieuwe dienst? Als je wilt dat jouw doelgroep het weet, plaats dan een advertorial op de homepage en in de nieuwsbrief van Frituurwereld.nl. Mét foto’s en/of video’s. Zo breng je 24/7 jouw introductie onder de aandacht van jouw doelgroep.

3: 24/7 AANBEVOLEN EN VINDBAAR

Frituurwereld.nl zorgt ervoor dat jouw merk nog beter vindbaar wordt voor de doelgroep. Jouw merk mag dus niet ontbreken. Wil jij nieuws, bijzonderheden of een aanbieding extra onder de aandacht brengen? Dat kan met banners en advertorials op verschillende posities, zowel op de website als in de nieuwsbrief van Frituurwereld.nl.

Frituurwereld.nl is het enige volledig open online kennis- en innovatieplatform voor cafetaria’s, snackbars en andere frituurspeciaalzaken.

Meer weten?

Wil je meer weten over feiten & cijfers van Frituurwereld.nl, de advertentiemogelijkheden en tarieven, vul dan het formulier in op deze pagina. Je ontvangt dan per omgaande de complete mediakit in je mailbox.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen of kunnen we je op een andere wijze van dienst zijn, dan horen we dat graag. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer of via het e-mailadres van het secretariaat in Veldhoven.

Telefoon: 040-7200900 (optie 2)
E-mail: info@frituurcentrum.nl

Adverteren op FW.nl

  • Heb je interesse om te adverteren op Frituurwereld.nl? Vul dan de onderstaande gegevens in en je ontvangt per e-mail een overzicht van de advertentiemogelijkheden op Frituurwereld.nl