Adverteren

BRENG 24/7 JOUW MERK IN BEELD!

Breng jouw merk nu 24/7 in beeld bij jouw doelgroep: De bijna 6000 gespecialiseerde frituurspeciaalzaken. En de duizenden andere horecabedrijven die lekkernijen uit de frituurkeuken, ijs, dranken en andere kleine gerechten verkopen.

Jouw merk 24/7 op Frituurwereld.nl:

1 – 24/7 IN BEELD MET EEN BANNER

Iedere marketeer weet het. Om jouw merk top of mind te houden, moet het gezien worden. Steeds opnieuw, aldoor maar weer. Want als je wilt dat de boodschap aankomt bij jouw doelgroep, moet je hem herhalen. Op Frituurwereld.nl is jouw boodschap 24/7 in beeld met een banner.

2 – 24/7 JOUW NIEUWE PRODUCT

Nieuw product, nieuwe dienst? Als je wilt dat iedereen het weet, plaats dan een kort, bondig en wervend bericht in de rubriek Nieuw! op Frituurwereld.nl. Met een blikvangende foto. Zo breng je 24/7 jouw introductie onder de aandacht van jouw doelgroep.

3 – 24/7 AANBEVOLEN EN VINDBAAR

Frituurwereld.nl zorgt ervoor dat jouw merk nog beter vindbaar wordt voor de doelgroep. Zorg er dus voor dat jouw merk niet ontbreekt op Frituurwereld.nl. Wil jij nieuws, bijzonderheden of een aanbieding van jouw merk extra onder de aandacht brengen? Dat kan via bannering op verschillende posities, een advertorial of door gebruik te maken van de mogelijkheden in de verschillende rubrieken. Doorplaatsen ervan in de digitale nieuwsbrief van Frituurwereld behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden en tarieven, dan horen we dat graag. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer of via het e-mailadres van het secretariaat in Veldhoven.

Telefoon: 040-7200900 (optie 2)
E-mail: info@frituurcentrum.nl