ProFri, de vakvereniging voor frituurders

Aanbevolen |
9 september 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Website Profri.nl

Vakvereniging ProFri staat voor kennis en vakmanschap, het bevorderen ervan en zichtbaar maken richting de consument. ProFri behartigt de belangen van professioneel friturend Nederland en wil met haar activiteiten en initiatieven bijdragen aan de ondernemingsgroei van haar leden.

Leden prof(r)iteren ook van verschillende financiële ledenvoordelen, zoals extra verenigingskorting op de muziek- en beeldlicenties bij Buma, Sena en Videma; de scherpe tarieven bij payroll-partner Connexie en een voordelig verzekeringsarrangement bij ABN-AMRO Verzekeringen, waarop leden nog eens 10% extra korting krijgen als ze in het bezit zijn van het Goed Gefrituurd keurmerk. Ook bij ProFri’s partner NieuweStroom ervaren leden al jaar en dag dat ze op langere termijn nooit teveel betalen voor hun energie. De meesten verdienen met deze en andere voordelen de kosten van hun lidmaatschap dubbel en dwars terug.

Trots? 
Trots op jouw vak? Vind je dat ProFri goed werk doet voor de branche? Maar ben je nog géén lid van vakvereniging ProFri? Twijfel dan niet langer! Word nu lid van ProFri.

Stapje verder? 
Ben jij al ProFri-lid maar wil je een stapje verder? Kies dan voor het ProFri Plus Pakket óf het ProFri Pro Pakket. Stuur een e-mail naar secretariaat@profri.nl en het is geregeld.

Ga naar de website