Wàt? Ben jij nog geen Vriend van Frituurwereld?

Advertorial
16 maart 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Beeld van Frituurwereld Event 2019

Wàt? Ben jij nog geen Vriend van Frituurwereld? Je weet vast en zeker wel dat Frituurwereld.nl het enige vakplatform is dat zich exclusief richt op de duizenden cafetaria’s, snackbars en andere frituurspeciaalzaken in ons land.

Frituurwereld.nl is uniek. Dagelijks berichten we over het wel en wee, de trends en ontwikkelingen in de vaderlandse branche van verkopers van friet, populaire snacks en andere gerechten, maaltijden, ijs en dranken.

Frituurwereld.nl doet dit nog als enige luid en duidelijk en voor iederéén zichtbaar, toegankelijk en leesbaar. Nee, bij ons hoef je niet in te loggen. Frituurwereld.nl is een laagdrempelig vakmedium, dat wordt gemaakt door de meest professionele en meest betrokken deskundigen in het frituurvak.

Frituurwereld dankzij jou…

Gelukkig hebben we heel veel vrienden: veelzeggend is wel dat ons specialistische vakplatform in 2022 de miljoen views zo’n beetje aantikte. Frituurwereld.nl staat voor zijn zaak: wij geloven heilig in vakinformatie zonder drempels. Maar dit is natuurlijk alleen mogelijk dankzij de steun van producenten, leveranciers, dienstverleners en franchiseorganisaties in de branche. Dus, als je nog geen Vriend van Frituurwereld bent, waar wacht je dan nog op?

Dit zijn onze vrienden

Sta jij er nog niet bij?

Wàt zeg je nou? Sta je er nog niet bij? Kijk dan hier hoe ook jouw bedrijf of organisatie Vriend van Frituurwereld wordt. Ja, als je vaste adverteerder op ons platform bent en/of officieel partner van vakvereniging ProFri, wordt ook jij automatisch Vriend van Frituurwereld.

Op de homepage, direct onder de actuele berichten, brengen we net zoals hierboven de Vrienden van Frituurwereld in beeld.