Over FW

Frituurwereld is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Deze vakvereniging heeft het Nederlands Frituurcentrum de opdracht gegeven om hieraan uitvoering te geven.

Frituurwereld.nl is het enige volledig gratis online kennis- en innovatieplatform voor ondernemers en medewerkers in cafetaria’s, snackbars en andere frituurspeciaalzaken. Het platform is er ook voor toeleveranciers en iedereen die betrokken is bij de frituursector.

Lezers krijgen hier het nieuws, de achtergronden en de vakinformatie die essentieel zijn voor hun bedrijfsvoering en de ontwikkeling van de sector.

Reacties en persberichten: redactie@frituurwereld.nl

Word ook vriend

Alle content op Frituurwereld.nl is voor iedereen vrij toegankelijk. Dat betekent optimale exposure voor jouw merk. Omdat lezers niet betalen voor de content, kan het platform alleen bestaan met support van partners en adverteerders, de Vrienden van Frituurwereld. Door Frituurwereld.nl te ondersteunen, investeer je niet alleen in je eigen afzetmarkt, maar draag je tevens bij aan de toekomst van onze prachtige sector.

Redactie

Frituurwereld.nl is een uitgave van het Nederlands Frituurcentrum. De hoofdredactie is in handen van: Ubel Zuiderveld.

Ubel Zuiderveld
Horecaschrijver en hoofdredacteur Frituurwereld.nl

Tip de redactie

Wetenswaardigheden, persberichten en informatie over nieuwe producten en diensten kunnen gestuurd worden naar redactie@frituurwereld.nl

Frituurwereld.nl is de online opvolger van het vakblad Frituurwereld. Het kwartaalmagazine verscheen van september 2016 tot en met maart 2020.

Frituurwereld gaat echter al terug tot 2012; het werd in dat jaar gekoppeld aan het Twitter-account van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en was de titel van het oprichtingsdocument van de vakvereniging.

Cover van de laatste editie van het vakblad Frituurwereld

Attentie:

Frituurwereld wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en beoogt zo recent mogelijke informatie te verschaffen. Zaken kunnen echter uitermate complex en aan voortdurende aanpassingen onderhevig zijn. Daardoor kan het voorkomen dat informatie niet meer aansluit op de actualiteit. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor hetgeen u naar aanleiding van de inhoud van dit vakplatform onderneemt. Voor nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.