Voordelig alarmsysteem en camerasysteem

Lezersvoordeel
13 januari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten

Exclusief voor leden van ProFri en lezers van Frituurwereld

Omnia Connect is sinds begin 2019 de vaste internet- en telefoniepartner van vakvereniging ProFri. Veel leden zijn inmiddels overgestapt. Sommigen besparen door deze exclusieve samenwerking tot wel 50% op de kosten voor internet en telefonie. Omnia Connect en ProFri willen meer ondernemers laten profiteren van deze samenwerking en bieden de lezers van Frituurwereld een exclusief voordelig alarmsysteem en een camerasysteem aan. Deze exclusieve actie loopt tot en met 31 juli 2023.

VOORDEEL 1: 500 euro korting op compleet alarmsysteem

Veel alarmsystemen in Nederland zijn verouderd en is de doormelding vaak nog analoog. Buiten een gedateerd alarmsysteem, komt de analoge dienst binnen enkele jaren te vervallen. Omnia Connect biedt u als lezer van Frituurwereld een compleet nieuw alarmsysteem aan voor € 1.250,-. De normale prijs hiervan is € 1.750,-. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Dit compleet alarmsysteem is geschikt voor een gemiddelde frituurzaak en omvat twee bewegingsmelders, twee magneetcontacten, sirene, bedieningspaneel en de volledige installatie. De centrale is standaard voorzien van een IP aansluiting. Hiermee wordt een snelle en betrouwbare verbinding naar de meldkamer van Omnia Connect gerealiseerd. Ook kan middels de Android en iOS app het systeem worden bediend met de smartphone.

VOORDEEL 2: Gratis 22 inch scherm bij camerasysteem

Een camerasysteem voor je zaak heb je bij Omnia Connect al vanaf € 1.350,- (exclusief btw). De camerabeelden zijn overal ter wereld beschikbaar via jouw smartphone of PC. Voor het genoemde bedrag krijg je 4 IP camera’s (4MP HD) en een NVR-recorder met 1TB geheugen. Uiteraard is de installatie inbegrepen en krijg je als lezer van Frituurwereld van Omnia Connect bij dit pakket gratis een 22 inch scherm.

Zo werkt Omnia Connect

  1. Een adviseur van Omnia Connect komt bij je langs en inventariseert de situatie en jouw wensen. Ook wordt gekeken wat er op technisch gebied mogelijk is of moet worden aangepast;
  2. Als jouw wensen en de dienstverlening van Omnia Connect bij elkaar passen, vertaalt de adviseur dit in een overeenkomst;
  3. Na het bepalen van de opleverdatum worden de diensten aangevraagd;
  4. De monteur van Omnia Connect komt alles installeren en werkend opleveren, zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van de geleverde producten en diensten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Geïnteresseerd in een geheel vrijblijvend gesprek of demo? Vul hieronder jouw gegevens in en een adviseur van Omnia Connect neemt zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

 

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.