Pinstoring: Met Omnia Connect ben je altijd online

Lezersvoordeel
19 januari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten

Bespaar tot wel 50% op je kosten voor internet en telefonie

Omnia Connect is sinds begin 2019 de vaste internet- en telefoniepartner van vakvereniging ProFri. Veel ondernemers zijn inmiddels overgestapt. Sommigen besparen door deze samenwerking tot wel 50% op de kosten voor internet en telefonie. ProFri wil meer ondernemers laten prof(r)iteren van deze besparingsmogelijkheid.

Naast leden van ProFri krijgen nu ook lezers van Frituurwereld die overstappen naar Omnia Connect het blijvende voordeel van €10,- per maand* aangeboden én de eerste 3 maanden gratis internet. Wil je ook profiteren van dit tijdelijke aanbod? Stap dan over naar Omnia Connect. Los van dit tijdelijke aanbod én de blijvende besparing, heb je alles onder 1 dak en is alles met 1 telefoontje geregeld.

Wil je geheel vrijblijvend gebeld worden?
Vul dan hier het formulier in.

Contactloos betalen

De afgelopen jaren werd de afhankelijkheid van een perfect werkende internetverbinding steeds belangrijker. Immers: het aantal online en telefonische bestellingen van maaltijden groeit gestaag door. Bovendien is van het grootste belang dat de online betalingen goed, snel en veilig worden afgehandeld.

Niets is voor klanten zo vervelend als ze hun bestelling en betaling niet te kunnen voltooien omdat de internetverbinding offline is. Ter illustratie van het toenemende belang van pinbetalingen: landelijk wordt meer dan 80% van de verkopen in de winkels betaald met pin en/of contactloos. Tijdens corona is dit aandeel nog veel verder toegenomen.

Altijd online met 4G

Omnia Connect biedt jou de zekerheid dat je altijd online bent met jouw pinautomaat, telefonie en internetverbinding via een 4G-backup die standaard wordt meegeleverd. Dit betekent; indien de internetverbinding (VDSL/Glasvezel) uitvalt, neemt de 4G-backup automatisch de verbinding over zodat je altijd online bent met jouw bedrijf. Je hoeft hierdoor nooit “nee” te verkopen!

Collega’s over Omnia Connect


Jack van Hooft, eigenaar van Restaria Lucullus in Tilburg en lid van ProFri

“Als de internetverbinding wegvalt heb ik de garantie dat ik altijd online ben met de 4G-backup voor pinautomaat, kassa en telefonie. De service is goed. Als ik bel word ik direct geholpen. Ik ben super tevreden over de diensten van Omnia Connect.”


Wilco van Seccelen, eigenaar Cafetaria ´t Hout te Helmond en lid van ProFri

“Op het moment dat het druk is in de zaak, wil ik absoluut geen pin- of internetstoring hebben. Omnia zorgt door middel van zijn 4G-backup dat ik altijd online ben en geen omzetderving heb. Je wordt erg snel geholpen als je ze nodig hebt. Een vast contactpersoon en alles op één factuur; dat zijn de pluspunten van Omnia Connect.”


Gesprek met een adviseur

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden door een adviseur van Omnia Connect? Dat kan natuurlijk, maar vanwege efficiency – waardoor dit voordeel kan worden aangeboden – wordt het eerste gesprek altijd telefonisch gedaan.

Wil je geheel vrijblijvend gebeld worden?
Vul dan hier het formulier in.

Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend, maar voor de afspraken die je vervolgens maakt ben je vanzelfsprekend zelf verantwoordelijk. Mochten er onverlet toch problemen ontstaan en ben je lid van de vereniging, dan is de vereniging er om je te helpen.

Tijdelijke aanbieding

Nu de eerste 3 maanden gratis internet*
*Aanbieding geldig t/m eind 2023 voor nieuwe klanten

Blijvend leden- en lezersvoordeel van 10 euro per maand*

Met €10,- extra leden -of lezerskorting per maand kun je tot wel 50% besparen op de kosten voor internet en telefonie! Wil je ook profiteren van dit speciale aanbod? Stap dan nu over naar Omnia Connect. Los van deze besparing heb je alles onder 1 dak en is alles met 1 telefoontje geregeld.

*Deze aanbieding is geldig vanaf het Omnia Basis pakket