Vrijdagse snacktraditie: DJ Ruud brengt een ode aan de Airfryer

Actueel |
14 oktober 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: FeestDJ Ruud PR

Als het aan FeestDJRuud ligt gaat Nederland massaal op vrijdag friet en snacks bakken, maar dan wel in de Airfryer….

In zijn kersverse feesthit AirFryday bezingt hij de nieuwe traditie en brengt hij een ode aan deze roterende luchtoven.

FeestDJRuud, die bekend is van feestnummers zoals Gas op die lollie en Weekend, is snackliefhebber van het eerste uur. Daarom vond hij het de hoogste tijd om een nieuwe traditie in het leven te roepen: AirFryday.

Vrijdag frietdag

Hij vertelt: “Vrijdag is gewoon dé ideale snackdag. Vroeger was het bij mij thuis altijd al ‘vrijdag frietdag’, maar anno 2022 is dat vanaf nu AirFryday. Na een drukke week werken hoef je je op vrijdag heus niet schuldig te voelen door te snacken.”

Snackmomenten

Het nummer van FeestDJRuud is daarom bedoeld als een ode aan deze lekkerste snackdag van de week. Ruud Geurts, zoals de dj in het dagelijkse leven eet, is een fan van snacken. Tijdens optredens neemt hij een Airfryer mee en bouwt snackmomenten in.

Cora van Mora

De lancering van zijn kersverse caféknaller AirFryday op 12 oktober 2022 vond plaats in bijzijn van snackicoon Cora van Mora. Het nummer van FeestDJRuud is ook te horen in de nieuwe reclamecampagne van snackfabrikant Mora.

Bij Frituurwereld zijn we niet zo dol op de Airfryer (zie ook de berichten hieronder) maar positieve aandacht voor snacken en friet bakken op vrijdag (frydag dus) juichen we toe.
Beluister hier via YouTube het nummer AirFryday.

Meer over