Vakvereniging ProFri bereikt mijlpaal met 50-ste partner

Actueel |
28 augustus 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Rational 50-ste partner van vakvereniging ProFri

“Steeds meer herkenning en erkenning van inzet voor de frituurbranche”

ProFri bereikte een mijlpaal. Steeds meer leveranciers, producenten en dienstverleners ondersteunen het werk van de vakvereniging voor professionele frituurspeciaalzaken. Onlangs verwelkomde ProFri zijn vijftigste partner. Dat is Rational in Hengelo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in intelligente apparatuur voor de professionele keuken.

“Wij zijn ontzettend blij met Rational en de andere nieuwe partners,” zegt ProFri-directeur Frans van Rooij. “Net als we natuurlijk nog altijd zeer ingenomen zijn met partners die ons werk voor de branche vanaf de beginjaren steunen. ProFri bestaat inmiddels 12 jaar. We merken dat de vereniging steeds meer wordt herkend en erkend wat wij doen voor de duizenden cafetaria’s, snackbars en andere frituurzaken in ons land.”

Nieuwe partners | Naast Rational, waar ProFri op maandag 13 november te gast is met zijn jaarlijkse Frituurwereld Event, sloten onder meer Conpax (duurzame disposables), Mocca d’Or (koffie en benodigdheden), sausdispenser-specialist Bereila, Rabopak (producent van papieren snackverpakkingen), Friethoes (verse friet leverancier), S-Fry Future Frying (voor de overstappers naar elektrisch frituren) en de New Packaging Group (o.a. bekende Meulendijks-disposables) zich zeer recent aan. Met meerdere potentiële partners zijn nog gesprekken gaande. Veel partners zijn van de partij met een compacte stand tijdens het komende Frituurwereld Event.

Platform Frituurwereld | Volgens Van Rooij draagt ProFri’s platform Frituurwereld toenemend bij aan de brede bekendheid van het werk van de vakvereniging én het facilitaire partnerbedrijf het Nederlands Frituurcentrum in Veldhoven.

“Door corona hebben we in najaar 2020 de stap gemaakt van een gedrukt magazine naar online. We zijn nu bijna drie jaar verder en zeer tevreden over Frituurwereld.nl. Maandelijks spreek je gemiddeld over zo’n 70.000 activiteiten op het platform. Kortom, het is goed te merken dat het werk van onze vakvereniging mag rekenen op de steun van zoveel partners. De directe connectie tussen producenten, leveranciers, dienstverleners alsmede onze leden en hun vakvereniging maakt ons allemaal sterker.”

De 50 partners van ProFri:

Klik op afbeelding voor een actueel overzicht met partners van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri)

Ook partner worden?
Door partner te worden van ProFri of door te adverteren op Frituurwereld.nl, investeer je in je eigen afzetmarkt. Samen werken we aan de toekomst van deze prachtige sector.