Samen trots. Samen sterk!

Actueel |
21 augustus 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Beeld van ProFri-ledenvergadering, foto ProFri

Waarom moet je vóór 1 oktober lid worden van ProFri?

“Samen trots. Samen sterk! ProFri, daar hoor jij ook bij…”. Het is de slogan van jouw vakvereniging voor professionele frituurders.

ProFri roept frituurders op om vóór 1 oktober aanstaande lid te worden. Waarom is juist de deadline van 1 oktober zo belangrijk?

ProFri-directeur Frans van Rooij zegt: “Deze datum is belangrijk wanneer je nu elders van een branchevereniging lid bent en overweegt om lid te worden van ProFri.”

“We willen juist in deze tijd natuurlijk voor ondernemers dubbele kosten voorkomen. Ja juist nu, omdat er zó véél op de frituurbranche afkomt, moeten de frituurspeciaalzaken een vuist kunnen maken. Bovendien: een aanmelding vóór 1 oktober belonen we met een gratis lidmaatschap voor de rest van dit jaar.”

Kortingen én extra’s…

Het tijdig aanmelden is ook om een andere reden van belang. Zo kan de vakvereniging ervoor zorgen dat eventuele verenigingskorting die men nu bijvoorbeeld heeft bij Buma, Sena en Videma tijdig overgezet wordt naar de ProFri-kortingsregeling voor deze instanties. Trouwens, ProFri heeft meer dan alleen deze financiële voordeeltjes.

Bovendien, zo betoogt Van Rooij, biedt ProFri naast collectieve kortingen nog veel andere extra’s voor cafetaria’s, snackbars en andere frituurzaken. Zo is ProFri ook regelmatig te vinden in politiek Den Haag via partnerorganisatie ONL om de branchebelangen te verdedigen.

“Toegevoegde waarde…”

Van Rooij noemt verder als voorbeeld: “Leden die kiezen voor keurmerken als Goed Gefrituurd of Met Goud Bekroond krijgen écht toegevoegde waarde. Ze spelen zich nog eens extra in de kijker van de klanten in hun stad of dorp. Bovendien zorgt de keurmerkvermelding in de Nationale Smulgids ervoor dat ook andere consumenten voor jouw zaak eens een eindje omrijden.”

Van Rooij: “Lid worden van ProFri moet je écht niet alleen doen voor de kortingen. Hoewel wij er dus wel een paar extra hebben, krijg je zulke financiële voordelen bij elke branchevereniging. En wat de slingers betreft die we aanreiken zoals de keurmerkstickers en ledenschildjes: die moeten ondernemers natuurlijk wél zelf ophangen. Maar ProFri reikt ze wel aan.”

Meer over