Leden kunnen voortaan kiezen uit twee payrollpartners

Actueel |
5 april 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten

VERENIGINSNIEUWS

De afgelopen jaren zijn steeds meer ondernemers gebruik gaan maken van de diensten van een payrollbedrijf. Een vaak gehoorde reden: ‘Het ondernemersrisico wordt mij te groot.’ Ook corona heeft aangetoond hoe kwetsbaar je als werkgever bent. Sinds 2018 werkt de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) naar volle tevredenheid samen met payrollpartner Connexie. Daar komt nu een tweede partner bij met als doel het scherp houden van de tarieven.

Vlak voor corona was de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) een reden dat de tarieven in payrollland flink stegen. Dus ook die van Connexie. Door veranderingen in wet- en regelgeving, de nieuwe Horeca CAO, de krapte op de arbeidsmarkt en de stijgende lonen, kwam hier de afgelopen jaren steeds een schepje bij.

Aanleiding voor ProFri om met partner Connexie opnieuw aan tafel te gaan zitten en de afspraken en de tarieven tegen het licht te houden. Na bijna 6 jaar exclusiviteit voor Connexie heeft de vereniging de deuren opengezet voor een tweede payrollpartner. Overigens zitten niet alle leden die gebruikmaken van een payrollbedrijf bij Connexie. Er zijn ook collega’s die hun medewerkers bij andere aanbieders hebben ondergebracht.

Extra voordelige tarieven exclusief voor ProFri-leden

We hebben de afgelopen periode met verschillende aanbieders gesproken en hebben ervoor gekozen om naast Connexie ook met Fooks te gaan samenwerken. Beide payrollbedrijven bieden aantrekkelijke tarieven aan. Deze zeer voordelige tarieven zijn uitsluitend voor ondernemers die lid zijn van ProFri. Jouw collega’s die geen lid zijn van de vereniging betalen dus meer.

Aan jou de keuze

Er zitten verschillen in de tarieven van Connexie en Fooks als ook in de aanvullende diensten. Naast prijs zijn natuurlijk ook andere factoren van belang. Beide organisaties nemen jou in elk geval veel werk uit handen en nemen de juridische kant van het werkgeverschap van je over. Dit bespaart kosten en geeft je minder zorgen, omdat jij als ondernemer je volledig kunt richten op jouw zaak. Ook medewerkers zullen eerder tevreden zijn, omdat ze weten dat alles door Connexie danwel Fooks goed is geregeld.

De gesprekken met Connexie en Fooks hebben geleerd dat payroll ook maatwerk is en dat alleen een gesprek duidelijkheid kan geven welke van de twee het beste bij je past, qua prijs en qua diensten. De uiteindelijke keuze kan alleen door jou worden gemaakt.

Meer informatie en vrijblijvend gesprek

ProFri biedt haar voordeelpartners de mogelijkheid om met leden contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je niet wachten en direct een afspraak maken om te kijken of payroll bij jou past? Of wil je snel meer weten over de zeer scherpe tarieven en verdere dienstverlening van Connexie en/of Fooks? Stuur dan een bericht naar secretariaat@profri.nl.

ProFri zorgt dan dat er direct met jou contact wordt opgenomen.

Je kunt ook op de ProFri-ledenvoordeelpagina bij de betreffende voordeelpartners het contactformulier invullen.