Twee nieuwe voordeelpartners van ProFri

Actueel |
4 mei 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Foto’s: BHV en Milieu Service Nederland

Vakvereniging ProFri heeft er twee nieuwe partners bij. Het gaat om bedrijfsveiligheid-trainer BHV.nl en de zakelijke afval-dienstverlener Milieu Service Nederland (MSN).

Door hun partnerschap steunen de twee bedrijven niet alleen het werk van de frituurvakvereniging, maar ook kunnen leden van ProFri tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de diensten van BHV.nl en MSN.

“Zelfverzekerder met BHV”

BHV.nl is al tientallen jaren specialist in trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Jaarlijks worden tienduizenden cursisten opgeleid. Dat kan op allerlei locaties of in het bedrijf zelf, maar ook via e-learning. BHV.nl geeft niet alleen training op het gebied van (verplichte) bedrijfshulpverlening en herhalingscursussen, maar ook over andere veiligheidsaspecten.

De horeca is binnen BHV.nl een aparte specialisatie, waarvoor een speciale afdeling in het leven is geroepen. Over medewerkers die goed getraind zijn op het gebied van hulpverlening, veiligheid en preventie, zegt het bedrijf: “Zo hebben medewerkers niet alleen de juiste kennis, maar durven ze ook de stap te maken om in de praktijk correct te handelen en zich daarbij zelfverzekerd te voelen.”

ProFri is blij om BHV.nl als partner te kunnen verwelkomen. “Onze leden hebben een streepje voor. Met de klantcode krijgen ze 10 procent korting. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Want bedrijfshulpverlening moet iedereen tòch geregeld hebben.”

Lees hier: meer informatie over BHV

“Circulair en zero waste”

Milieu Service Nederland richt zich met tal van producten en diensten op de afvalinzameling bij bedrijven in heel Nederland. Maar nadrukkelijk heeft MSN ook de focus op het reduceren van de afval bij de horeca en andere bedrijven.

“Met vooruitstrevende oplossingen helpen wij jou verder op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering,” zegt MSN. Het bedrijf legt grote nadruk op allerlei vormen van innovatie bij zowel de inzameling van afval als de afvoer en reductie.

ProFri zegt over het partnerschap met Milieu Service Nederland: “Met ons meedenken over de uitdagingen waarvoor we als frituurbranche staan op weg naar een volledige circulaire economie, is wat ProFri betreft belangrijker dan financieel voordeel. Dat het óók goedkoper kan, is natuurlijk mooi meegenomen. Maar belangrijker is dat onze partners hun service kunnen verlenen en blijven verlenen die onze leden verwachten.” ProFri is erg blij met een landelijk werkend bedrijf als MSN.

Lees hier: meer informatie over Milieu Service Nederland

Meer over