Frituurwereld Event | Een dag vol inspiratie voor alle ondernemers met een frituurspeciaalzaak

Actueel |
24 augustus 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Nieuwe locatie van Rational Nederland Grootkeukentechniek in Hengelo

MAANDAG 13 NOVEMBER 2023 BIJ RATIONAL IN HENGELO

Zet maar vast in je agenda: maandag 13 november. Een dag vol inspiratie voor alle ondernemers met een frituurspeciaalzaak! Vakvereniging ProFri houdt in samenwerking met het Nederlands Frituurcentrum en vakplatform Frituurwereld op die dag zijn veel bezochte Frituurwereld Event.

Plek van handeling: het Frituurwereld Event is te gast bij Rational Nederland aan de Lemerij 1 in de Twentse stad Hengelo. 

DIRECT NAAR AANMELDEN

Datum: Maandag 13 november 2023
Locatie: RATIONAL Nederland in Hengelo

Twee ontvangstmomenten:
Ontvangst ochtendprogramma vanaf 9.30 uur
Ontvangst middagprogramma vanaf 11.30 uur

Natuurlijk hoor je tijdens het Frituurwereld Event weer de laatste actualiteiten die belangrijk zijn voor de uitoefening van jouw vak. Maar ook leveranciers en producenten laten zich niet onbetuigd.

Tijdens een compacte beurs tonen de partners van ProFri nieuwe producten en diensten. Bovendien verzorgt RATIONAL, home of the combisteamer, in zijn keukens tal van leerzame demonstraties.

Het programma van het Frituurwereld Event

Je kunt op twee momenten instappen:

Ochtendprogramma | Ontvangst vanaf 9.30 uur. Om 10.30 uur: openingswoord van Frans van Rooij (directeur ProFri en Nederlands Frituurcentrum). Aansluitend is de ProFri-jaarvergadering. Hierbij zijn ook de partners en andere frituurprofessionals die overwegen om lid te worden van harte welkom.

Vanaf 11.30 uur | Inloop voor gasten die het ochtenddeel niet willen bezoeken. Je kunt de compacte stands van ProFri-partners bezoeken. Gastheer Rational geeft in zijn keukens demonstraties die zijn gericht op de cafetariapraktijk. Ook een aantal andere partners laten proeven van hun lekkernijen.

Eat, Meet & Greet | Tijdens de lunch is volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Lekker smullen op de de Eat Meet & Greet tijdens ProFri’s Frituurwereld Event.

Middagprogramma | Vanaf 13.30 uur staan twee inspirerende gastsprekers op het programma. De namen zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Verder is er aandacht voor actuele thema’s in het frituurvak: de energietransitie, de Snackwet die in voorbereiding is én verpakkingen voor afhalen en bezorging. Is er überhaupt nog toekomst voor eenmalige verpakkingen of gaan we richting herbruikbaar?

Feestelijk tintje | Later op de middag wordt de nieuwe huisstijl van keurmerk Goed Gefrituurd gepresenteerd. Ook krijgen keurmerkhouders de nieuwe certificaten en raamstickers persoonlijk uitgereikt. Een fotograaf legt dit vast en kunnen de ondernemers deze gebruiken voor hun website of sociale media. Dit alles gebeurt onder het genot van een drankje en een hapje. Eindtijd: omstreeks 16.30 uur.

Belangrijk
De dag wordt vastgelegd met beeld en geluid. De foto’s en video’s worden gebruikt bij verdere communicatie over dit evenement. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit vooraf kenbaar maken via info@profri.nl. 

NAAR AANMELDEN

Maak er een leuk dagje uit van

Voor een prijs van 125 euro* per kamer (inclusief ontbijt voor één of twee personen) kun je overnachten bij het nabijgelegen Van der Valk hotel. Wil je hier gebruik van maken. Geef dit dan aan bij aanmelding. Wij geven dit dan door aan het hotel.
* Slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze prijs.

Sfeerimpressie Frituurwereld Event 2019