TEK bijna gesloten: vraag nu aan!

Actueel |
18 september 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Shutterstock

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) sluit binnenkort. Ben je mkb-ondernemer en zijn jouw energiekosten hoger dan 7% van de omzet over 2022? Loop deze subsidie niet mis. Vraag snel aan, want de regeling sluit 2 oktober 2023, 17:00 uur.

Wacht niet tot het laatste moment en start vandaag nog jouw aanvraag. Vul deze compleet en zorgvuldig in. Lukt iets niet? Neem contact op met RVO. In ieder geval vóór 2 oktober 17:00 uur. RVO-medewerkers helpen jouw graag verder. 

Aanvragen

De regeling geeft een tegemoetkoming voor de periode 1 november 2022 tot en met 31 december 2023. Je vraagt in één keer met terugwerkende kracht voor deze hele periode aan.

Lees meer en vraag aan

Je logt in met eHerkenning niveau 3 of met DigiD. Inloggen met DigiD is alleen mogelijk als je bij KVK geregistreerd staat als eigenaar of bestuurder van het bedrijf. Heb je geen eHerkenning of DigiD? Vraag deze dan aan, dit duurt een paar dagen. Houd hier rekening mee.

Wat gebeurt er na uw aanvraag? 

Als RVO jouw TEK-aanvraag positief beoordeelt, ontvang je binnen 5 werkdagen een voorschot van 35% van de energiekosten die voor tegemoetkoming in aanmerking komen. Met het lage voorschotpercentage wil RVO voorkomen dat je na de vaststelling het voorschot (voor een deel) moet terugbetalen. In 2024 wordt jouw definitieve subsidie vastgesteld. 

Vragen? 

Heb je vragen? Kijk dan op rvo.nl/tek. Maak gebruik van de livechat (via de oranje chatknop op de RVO-pagina) of neem telefonisch contact met RVO op via 088 042 44 60 (lokaal tarief). RVO-medewerkers zitten voor je klaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.

Meer informatie

Meer over