Horeca-experts geven gratis webinar

Actueel |
18 september 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Webinar | Beter communiceren over allergenen in je frituurzaak

Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat geven op donderdagochtend 28 september een gratis webinar over het beter communiceren over allergenen in je horecabedrijf.

Veel ondernemers in de horeca en fastservice ervaren allergenen als een lastige materie. Het roept in de dagelijkse praktijk vaak vragen op. Wat zijn de wettelijke verplichtingen? Hoe kun je aan die regels voldoen? En hoe reageer je op vragen van je gasten/klanten. Wat zet je op je menupresentatie of kaart?

Donderdag 28 september

Om hun kennis te delen, gaan horeca adviseur Petra Venekamp (ConcreetAdvies) en horecajournalist Bianca Roemaat (Roux Communicatie) op donderdag 28 september aanstaande een gratis webinar ‘Communiceren over allergenen’ geven. Dit doen ze in samenwerking met PS in Foodservice.

Digitale allergenenkaart

“We frissen je kennis op, presenteren een stappenplan, geven tips voor handige teksten en laten je zien hoe je met de (gratis) app PS Menumaker een digitale allergenenkaart maakt”, zo laten de twee horeca experts weten.

Ondernemers in de fastservice en horeca kunnen gratis deel nemen aan het webinar op donderdagochtend 28 september. De aanvang is 10:00 en de eindtijd is 11:00 uur. Wil je deelnemen? Meld je dan van te voren aan via onderstaande link. Hier lees je ook meer informatie over de inhoud van het webinar.

Meld je hier aan voor het gratis webinar ‘Communiceren over allergenen’

Kennisbank

Wil je meer weten over allergenen? Kijk dan ook in eens in de kennisbank van het Nederlands Frituurcentrum.