Sergio, Thrill Grill en Verhage breiden uit

Actueel |
3 november 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Frites Atelier

Topchef Sergio Herman opent morgen samen met cateraar Vermaat Groep voor het eerst in jaren een nieuwe vestiging van zijn concept Frites Atelier. De nieuwe zaak met 85 zitplaatsen vindt onderdak in Outlet Center Roosendaal.

Ook Sergio’s collega en topkok Robert Kranenborg doet van zich spreken. Hij biedt een mini-concept van zijn hamburgerformule Thrill Grill (drie vestigingen) sinds kort aan onder de naam Thrill Grill To Go.

Merk in licentie

Restaurants en cafetaria’s kunnen Thrill Grills assortiment in licentie bereiden in hun eigen professionele keukens, zowel voor consumptie ter plekke als voor bezorging. Inmiddels sloot Kranenborg voor Thrill Grill To Go een overeenkomst af met zeven restaurants.

Verhage rolt uit

Naast Thrill Grill en Frites Atelier, trekt ook Verhage de aandacht. Zo opent de Rotterdamse formule (43 vestigingen) zijn eerste restaurant in de provincie Noord-Brabant, waarmee Verhage zijn verzorgingsgebied verder oostwaarts uitbreidt. De nieuwe Verhage is gevestigd in een winkelcentrum in Breda. Daarnaast rolt Verhage de komende maanden na een proefperiode zijn deliverydienst uit; tot op heden werd er nog niet aan bezorging gedaan.