“ProFri-schildje op de gevel triggert de klant…”

Actueel |
10 augustus 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Deze foto is gemaakt bij Tra in Goirle: Ad Tra is tevens ambassadeur van de lokale cultuurcampagne Gôolse Geheimen en draagt ook dàt met verve uit.

“Toon jouw beroepstrots aan de buitenkant, dat werkt aanstekelijk op de klant!” ProFri roept jou als lid op het nieuwe gevelschildje van de vakvereniging op de gevel te hangen of een mooi plekje te geven in de zaak.

Maak er een foto van, zend die naar ProFri en je krijgt nog een inspirerend frituurboek ook!

Vorig jaar tijdens de jaarvergadering presenteerde de vakvereniging haar nieuwe logo samen met een frisse eigentijdse huisstijl. De bijbehorende nieuwe gevelschildjes zijn afgelopen voorjaar verzonden naar de leden van de vakvereniging. Maar nog lang niet overal prijken ze op de gevel of elders in de zaak. Ook zaten in het ledenpakket stickers die je in jouw zaak kunt gebruiken.

Inspirerend frituurboek cadeau

ProFri-leden die een leuke foto maken van opgeplakte stickers en het gevelschildje, kunnen die mailen of sturen naar het secretariaat van de vakvereniging in Veldhoven. Iedere inzending wordt beloond met het receptenboek Fris Frituren. Kortom: als je laat zien waarvoor je staat, krijgt je nog een portie frituurinspiratie cadeau ook!

Inclusief QR-code

“Laat zien dat je trots bent op jouw zaak en ambassadeur bent van jouw vak!” schrijft ProFri wervend. “Met dit nieuwe schildje kun je in de zaak jouw vakmanschap en lidmaatschap van de vakvereniging uitdragen richting jouw klanten.” Nieuw op het gevelschildje is een QR-code. Klanten die de code scannen met hun telefoon, komen terecht op een informatieve website. Deze wordt samen met de verenigingswebsite binnenkort nog vernieuwd.

Gevelschildje in de zaak bij Restaria Het Stroink in Enschede

Heb je keurmerken?

Overigens geldt de oproep ook voor frituurspeciaalzaken die keurmerken als Goed Gefrituurd (uitmuntend vakmanschap) en Met Goud Bekroond (specialiteiten uit eigen keuken) en de bijbehorende uitingen hebben gekregen. Laat de klant zien waarom jouw frituurspeciaalzaak een omweg waard is!

Meer over