Foodmaster Middelstum: concurrenten zijn nu partners

Actueel |
11 april 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Foodmaster opende een nieuwe vestiging in een historisch onderkomen in het Groningse dorp Middelstum. Bijzonder: eigenaren Alexander Zuidhof en Michel de Graaf waren beiden geïnteresseerd in het pand en elk met hun eigen plannen bezig. Ze bundelden hun krachten.

De spiksplinternieuwe Foodmaster-vestiging De Delle vindt onderdak in een karakteristiek Middelstums winkelpand dat in 1895 is gebouwd. Voorheen was hier een döner kebabzaak gevestigd. Bovendien vindt er een cafézaal onderdak, dat als zitgedeelte benut zal worden. De Graaf heeft de nodige ervaring in de fastfoodsector. Zo was hij shiftmanager bij McDonald’s Groningen. “Als voormalige concurrenten die dezelfde plek wilden, zijn ze met hun eigen Foodmaster nu partners,” aldus FHC Formulebeheer.

Verder stelt FHC in een persbericht: “Samen omarmen zij de rijke historie van De Delle en geven er een nieuwe toekomst aan. Hun gezamenlijke missie is om De Delle te laten uitgroeien tot dé ontmoetingsplek voor jong en oud, waar gastvrijheid en heerlijke gerechten van A-kwaliteit centraal staan.” Het assortiment omvat ook gehaktballen en spareribs, bereid in samenwerking met een bekende slager in de regio.

Foodmaster Schiedam

De formulebeheerder in Nieuw Vennep had meer nieuws. Zo kreeg Foodmaster Malmö in Schiedam nieuwe eigenaren. Sinds kort staan Xiaohong Hu en Shixue Zheng aan het roer van deze vertrouwde eetgelegenheid. Xiaohong en Shixue zijn ervaren horecaondernemers. Na jarenlang een Surinaams afhaal- en bezorgrestaurant te hebben gerund in Spijkenisse, namen ze Foodmaster Malmö over. Dochters Jenny, Anita en Nancy zijn ook betrokken bij het familiebedrijf.

Family Breda

FHC’s eterijconcept Family verwelkomde eveneens nieuwe ondernemers. Family Breda heeft nieuwe gezichten: de ervaren ondernemers Fatma en Aydin Ernazci. “Ze verwelkomen met trots hun gasten met heerlijke gerechten en een warme, familiaire sfeer. Family Breda wordt een plek waar gezelligheid en heerlijk eten samenkomen en iedereen zich thuis voelt.” Family Breda richt zich op alle eetmomenten: met frisse salades wordt nadrukkelijk ook gemikt op lunchgasten.

Foto’s: FHC Formulebeheer