Eetwinkels geopend in ‘het groene hart’ en aan de Maas

Geen categorie, Actueel |
11 mei 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Dochter Anousha (links) en moeder Angelica hebben hun tweede Eetwinkel geopend

Midden in ‘het groene hart van de Achterhoek’ is Eetwinkel E&F geopend, en in de pittoreske vestigingsstad Grave is Eetwinkel Aan de Maas van start gegaan. Dit jaar staan nog meer ondernemers op de planning om zich bij Eetwinkel aan te sluiten.

Cafetaria E&F was toe aan een impuls naar vernieuwing en professionalisering. De nieuwe zaak is gevestigd in het centrum van Zelhem en is onderdeel van Eeterij en Tapperij de Smoks. De zaak staat bekend om de verse producten, zoals huisgemaakte soepen. Nieuw in het assortiment zijn softijs, diverse soorten carpaccio ‘to go”, friet toppings en verse koffie. Eetwinkel E&F is gevestigd op een toeristische locatie, op de route van het Pieterpad. Daarnaast biedt Eetwinkel E&F de mogelijkheid voor afhalen. Om dit nog makkelijker te maken, kunnen gasten sinds kort ook online bestellen.

Complete metamorfose

Met de overstap naar Eetwinkel zeggen eigenaar Ron Schoppers en manager Bouwe Nijhoff klaar te zijn voor de toekomst. “Met Eetwinkel kijken we vooruit; onze zaak krijgt een complete metamorfose en daarmee een nieuwe, moderne uitstraling”, aldus Nijhoff.

Nieuwe trekpleister

In Grave is Eetwinkel Aan de Maas onlangs geopend. De zaak is gevestigd op loopafstand van de rivier. De verwachting is dat Eetwinkel Aan de Maas een nieuwe trekpleister wordt voor bezoekers, passanten en watersportliefhebbers. Het bedrijf wordt gerund door de familie Pouwels; moeder Angelica en dochter Anousha zullen hier de vaste gezichten zijn. Het is de tweede Eetwinkel van de familie, naast hun zaak in het Limburgse Afferden.

Lokale augurken

Anousha: “De ervaring uit onze zaak in Afferden nemen we mee en gaan we optimaliseren voor de nieuwe locatie.” Net als in Afferden staat op de menukaart van Eetwinkel Aan de Maas een ruime keuze aan soepen, salades, friettoppers en hamburgers. “Leuk detail is dat de augurken die we hiervoor gebruiken lokaal kopen bij Joppe’s Pikkles.”

Vier plus vier in 2022

In 2022 heeft Eetwinkel tot nu toe vier nieuwe vestigingen verwelkomd. Conceptmanager Jan-Hein Aarts laat weten dat er nog eens vier op de planning staan dit jaar: twee in de zomer en twee in het najaar.