Chefs Culinar, oprichter van Eetwinkel, opent inspiratiecentrum

Actueel |
2 februari 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Oprichter van Eetwinkel Chefs Culinar opent medio 2022 Chefs Inspiration in Nijmegen. Dit is een interactief inspiratiecentrum voor onder andere fastserviceondernemers.

Na de opening van een nieuw pand waar het kantoor en magazijn in zijn gevestigd, opende Chefs Culinar het afgelopen jaar ook een eigen slagerij en visafdeling. Chefs Inspiration is volgens de horecagroothandel de kers op de taart en geeft ondernemers een eerlijk inkijkje in Chefs Culinar.

Afkomst van producten

“Wij willen het eerlijke verhaal vertellen over de afkomst van onze producten en dat laten wij dan ook graag zien”, aldus Silke Boeijen, marketingmanager Chefs Culinar. “Als versleverancier stimuleren en inspireren wij foodprofessionals graag over seizoensproducten en herkomst.”

Ondernemers met visie

Eetwinkel is sinds 2014 het fastfood concept van Chefs Culinar. Eetwinkel is er naar eigen zeggen ‘voor ondernemers met passie en een eigen visie, die zich willen ontwikkelen en onderscheiden met behoud van vrijheid’. Samenwerking is een belangrijke kernwaarden, waarbij ieder zijn eigen verzorgingsgebied heeft. “Ambachtelijkheid, kwaliteit en versheid staan bij onze ondernemers centraal, van gezellige brasserie, tot cafetaria tot lunchroom.”

Frituurwereld - Chefs Culinar Nijmegen klein
Chefs Culinar in Nijmegen