Eerste Brabantse vestiging Verhage: 300 vierkante meter in Breda

Actueel |
21 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Natascha en Vincent Moolenaar, Verhage Heksenwiel Breda.

Verhage opende vorige week zijn allereerste vestiging in de provincie Noord-Brabant. In het Bredase winkelcentrum Heksenwiel zijn Brabanders Vincent en Natascha Moolenaar de franchisenemers.

De vestiging van 300 vierkante meter en met 70 zitplaatsen, bevat alle facetten van een moderne Verhage.

Uitgebreide lunch

De gast kan hier niet alleen terecht voor het snackassortiment, maar ook voor uitgebreide lunches met sandwiches, tosti’s en salades. Daarnaast wordt ingehaakt op de koffiemomenten van de dag met kwalitatieve koffie en gebak, terwijl ook bier, wijn en ijs wordt verkocht. De vestiging in Breda heeft de beschikking over een royaal terras.

Ervaren franchisenemers

Vincent en Natascha Moolenaar exploiteerden eerder bijna twintig jaar een Verhage in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Een nieuwe zaak starten in hun thuisprovincie, was een lang gekoesterde wens. “We staan te glunderen van geluk,” zegt Vincent. “We zijn ongelofelijk trots op het eindresultaat. We staan te trappelen om onze gasten met open armen te ontvangen en in de watten te leggen. Helaas hebben we nu te kampen met een lockdown. Maar gelukkig zijn we wel gewoon open voor afhalen en bezorgen.” Verhage rolde zijn bezorgdienst onlangs uit na een uitgebreide proef.

Numero 43

Verhage ontstond in 1967 uit de Rotterdamse snackbar van Pim en Joop Verhage. Ongeveer twintig jaar later werd Verhage, dat toen nog leek op een Amerikaanse fastfoodrestaurant, via franchise aangeboden. Sindsdien groeide de formule gestaag. Vijfentwintig jaar geleden werd de tiende vestiging geopend, tien jaar geleden steeg het aantal naar ruim dertig. De vestiging in Breda is de 43-ste in de rij. De jaaromzet van Verhage ligt, afgezien van het corona-effect, inmiddels op ruim 20 miljoen euro.

Meer over