Verhage sluit zich aan bij club van maaltijdbezorgers

Actueel |
8 september 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Verhage Groep

Verhage Horeca Groep heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Daarmee is de quick serviceformule de dertiende partij die deel uit maakt van deze club, die professionalisering en veiligheid van de maaltijdbezorging nastreeft.

“Deze stap stelt ons in staat om nauwer samen te werken met andere vooraanstaande bedrijven in de branche en gezamenlijk de belangen van de maaltijdbezorgsector te behartigen. We weten dan ook zeker dat deze samenwerking zal bijdragen aan verdere groei en ontwikkeling van onze industrie,” vertelt directeur Wesley Fok van Verhage Horeca Groep.

Veilige bezorging

De NLVVM heeft als voornaamste doelstelling het behartigen van de gezamenlijke belangen van de aangesloten ketens die allemaal actief zijn in de maaltijdbezorgbranche. Een van de belangrijkste aandachtsgebieden van de vereniging is verkeersveiligheid. Door de exponentiële groei van het aantal bezorgingen in de afgelopen jaren, staat de branche voor de uitdaging om ervoor te zorgen dat de bezorging op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt.

Naar hoger niveau

Via een persbericht laat de NLVVM weten dat de komst van Verhage laat zien dat steeds meer spelers in de branche zich bewust worden van het belang van samenwerking om zo de maaltijdbezorgsector naar een hoger niveau te tillen. De vereniging werkt aan oplossingen voor verkeersveiligheid, duurzaamheid en wil naar eigen zeggen hoogwaardige maaltijdbezorgdiensten aan consumenten in Nederland aanbieden.

Over Verhage Horeca Groep

Verhage Horeca Group is een bekende naam in de cafetariabranche. De geschiedenis hiervan gaat terug tot 1967, toen de eerste Verhage-vestiging werd geopend in Rotterdam-Zuid. Inmiddels bestaat Verhage uit een keten van 43 winkels met meer dan 700 medewerkers in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Brabant.

Over de NLVVM

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 bij de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie en Bakker Bart in 2019. Als laatste sloot SUGO zich eerder dit jaar aan bij de NLVVM.