Sugo Pizza lid van bezorgvereniging NLVVM

Actueel |
10 mei 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Sugo Pizza.

Pizzaketen Sugo Pizza heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Directeur Hugo Kruijssen zal de pizzaformule vertegenwoordigen in de vereniging.

Daarvan zijn verder ook onder meer fastserviceketens als Kwalitaria en Febo lid.

De NLVVM vertegenwoordigt inmiddels meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgersbranche.

Sugo Pizza-directeur Kruijssen laat weten zich vooral in te willen zetten voor samenwerking met de andere ketens en professionalisering van de maaltijdbezorgerssector.

Sugo Pizza

Bij Sugo Pizza draait het vooral om pizza al taglio: pizza’s gebakken op grote, rechthoekige platen en opgeknipt in vierkante stukken. De keten heeft momenteel 15 vestigingen.

De NLVVM is door Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza opgericht. In 2015 sloot Febo zich als eerste lid aan. Later volgden SushiPoint en Johnny’s Burger Company (in 2017), Kwalitaria (2018) en Eazie en Bakker Bart (2019).

Veiligheid

De vereniging voor de maaltijdbezorgersbranche zet zich in voor de verdere professionalisering en (verkeers)veiligheid voor haar leden. Daarnaast zijn bezorging met elektrische vervoersmiddelen en het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen speerpunten.

Meer over