Verhage Walburg vernieuwd en fors uitgebreid

Actueel |
7 april 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Reedijk en Overgaauw, foto Verhage.

“Het pand van de buurman komt maar één keer te koop.” Met deze aloude wijsheid nam franchisenemer Jeffrey Reedijk de voormalige kapsalon naast zijn Verhage-vestiging in Zwijndrecht-Noord over. Hij verdubbelde zodoende zijn verkoopoppervlakte.

Verhage is gevestigd in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht-Noord en heropende deze week het fastservice-restaurant voor zijn gasten. Naast een volledig nieuw interieur, beschikt de eetgelegenheid nu ook over een ijssalon met ambachtelijk schepijs en een volwaardige lunchroom.

Jong begonnen

Franchisenemer Jeffrey Reedijk begon zijn carrière bij Verhage toen hij achttien jaar was. Hij begon als medewerker in de vestiging aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht, een bedrijf dat in het verleden de eerste plaats behaalde in de toenmalige Cafetaria Top 100. Vijf jaar geleden nam Reedijk Verhage Walburg over samen met zijn partner Cathy Overgaauw.

“Allround eetervaring”

Over de verbouwing zegt Reedijk: “Het restaurant biedt een allround eetervaring in een huiselijke sfeer. Ons aanbod gaat verder dan het klassieke fastfood-assortiment, met verse sandwiches, tosti’s, Italiaans schepijs, gebak van Dudok en heerlijke koffie bieden we de gast alles wat ze wensen.” Het gebak van Dudok en de gelijknamige patisserie maakte naam dankzij de gelijknamige grand cafés in onder meer Rotterdam en Den Haag.

Verhage Walburg bestaat sinds 1994. Het was oorspronkelijk het domein van franchisenemer Tom Bijl, die later directeur werd bij Verhage Franchise. Verhage heeft op dit moment 43 vestigingen.

Meer over