Van Geloven lanceert voordeelplatform Snack Extra

Actueel |
7 juli 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Een selectie van snacks uit het assortiment van Van Geloven

Fabrikanten die meer doen dan alleen ‘dozen schuiven’; het is een ontwikkeling die al jaren gaande is. Ook Van Geloven wil ondernemers, zeker in deze tijd, meer ondersteuning bieden. De snackfabrikant heeft daarin nu de volgende stap gezet.

Snack Extra is een platform dat speciaal is ontwikkeld voor cafetaria- en horecaondernemers, zo meldt Van Geloven. Ondernemers kunnen er terecht voor allerlei voordelen die moeten helpen om hun zaak makkelijker en vooral voordeliger te runnen.

Eén handig platform

“De laatste jaren zijn we bij Van Geloven druk in de weer om de relatie met onze klanten op alle fronten te versterken,” aldus Kaylee Roeffen namens Van Geloven. “We vonden dat het tijd was om al die initiatieven te bundelen in één handig platform. Zo kan je nu als ondernemer altijd en overal je voordeel doen met alle extra’s die we aanbieden. En dat is best wat.”

Promotiematerialen, recepten en afbeeldingen

De voordelen die ondernemers op Snack Extra kunnen vinden zijn ondermeer voordelige acties, originele promotiematerialen, rekentool voor de marge, tips, recepten en meer dan tweeduizend afbeeldingen voor menu’s en marketing. Daarnaast krijgen trouwe leden de mogelijkheid de kans om nieuwe snacks als eerste te proeven. Het platform wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe voordelen.

Nieuwe leden kunnen via de website van Van Geloven een account aanvragen. Snack Extra kan ook op de smartphone worden geïnstalleerd.