Snackspert trekt veel bekijks bij Beursken in Velp

Actueel |
13 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Het portret van Eke Bosman, op sociale media bekend als de Snackspert, hangt sinds enige weken groot op de gevel van Automatiek Beursken in Velp. Het bedrijf maakt op deze wijze promotie voor zijn ambachtelijke bamibal, een snack waarvoor Bosman volop lovende woorden heeft.

Zo prees Bosman de bamibal van Beursken luid en duidelijk in het programma Oranjewinter, de talkshow van Hélène Hendriks die vorige maand te zien was op SBS6. “Nogmaals bevestigd. De beste bamibal van Nederland. Gezien in de Oranjewinter met de Snackspert,” staat daarom nu groot geschreven op de gevelbanner van Beursken middenin Velp.

Wauw…

Bosman plaatste zelf onlangs een foto op Instagram van Automatiek Beursken met de levensgrote banner met zijn portret. Zijn korte en bondige commentaar: “Wauw…” Ook in zijn boek Snackspert, de ultieme snackgids komt Beurskens bamibal aan bod.

Eke Bosman schrijft in zijn boek: “Hier volgt een bindend advies: als je ooit in de buurt van Velp bent, dan moet je naar Automatiek Beursken. Want daar hebben ze dé bamibal van Nederland. Frans Bauer is al fan, dus dan moet jij ook fan zijn. De bal van Automatiek Beursken is zó smeuïg, als een doelpunt in de kruising. Echt raak.”

Kruitwagen

De banner is gesponsord door Kruitwagen. Kruitwagen was vroeger eigenaar van Automatiek Beursken (anno 1958) en maakt in zijn ambachtelijke snackkeuken in Didam verschillende varianten van zowel bami- als nasisnacks voor de frituur en luchtoven.

Foto: UZ Media