ProFri Ledendag op 31 oktober geeft ‘een flinke portie frituurenergie’

Actueel |
29 september 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: ProFri Ledendag 2021

De vakvereniging geeft haar leden nieuwe frituurenergie. Dat is de belofte tijdens de ProFri Ledendag die maandag 31 oktober gehouden wordt bij Van der Valk in Houten. Leden van de Vereniging Professionele Frituurders kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Sprekers tijdens de ProFri Ledendag zijn onder anderen Hans Biesheuvel (ONL), energiebedrijf COMCAM en frituurboekschrijver Meneer Wateetons. Tijdens de ochtend staan verenigingszaken centraal, het middagprogramma na de lunch is helemaal gewijd aan frituurenergie.

Hans & Hans in de ochtend

Na precies tien jaar trouwe dienst van de jubilerende vakvereniging neemt voorzitter Hans Hus officieel afscheid. Zijn terugtreden is één van de onderdelen van het ochtendprogramma. Verder leggen het bestuur en de directie van ProFri verantwoording af voor het gevoerde beleid en de uitgaves. Daarnaast moet de Begroting 2023 worden vastgesteld. Ook komt de koerswijziging richting ProFri 2.0 aan bod. In de aanloop naar de lunch zal Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL), een lezing houden met als titel “De (achter)stand van Ondernemend Nederland”.

Flinke portie frituurenergie op de middag

Philipp Keller en Nadia Poortvliet zullen namens ProFri-partner COMCAM na de lunch een spreekbeurt geven onder het motto “De energiecrisis de baas”. De hoge energieprijzen zijn hèt thema dat de sector momenteel dag en nacht bezig houdt. ProFri is dankzij energiepartner COMCAM in staat ondernemers aan vastigheid te helpen tegen relatief gunstige prijzen. De sprekers gaan in op het ‘managen’ van jouw energie. Ook zal waarschijnlijk COMCAM al het energietarief voor 2024 bekend maken.

Daarna komt Meneer Wateetons aan het woord. Noemer van zijn verhaal: “Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is”. Meneer Wateetons publiceerde kortgeleden zijn nieuwe boek dat bijna dezelfde titel draagt: “Over frituren. Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is.” Nu al kan de conclusie worden getrokken dat dit boek het standaardwerk is over frituren, dat in elke frituurspeciaalzaak thuis hoort.

Hier meld je je aan voor de ProFri Ledendag >
De ProFri Ledendag start om half elf en duurt tot circa half vier.

Meer over