ProFri en NieuweStroom al 5 jaar samen

Actueel |
21 december 2019 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

In deze editie opnieuw aandacht voor onze energiepartner NieuweStroom. Anders dat de naam doet vermoeden zorgen ze bij veel collega’s ook voor de levering van gas.

NieuweStroom bewees meteen vanaf het begin zijn waarde als partner voor ons als vakvereniging, maar de prijzen van 2019 waren wel héél erg gunstig. Vorig jaar kon je bij andere leveranciers rond deze tijd van het jaar voor 7,5 cent per kWh inkopen voor 2019, als je bij NieuweStroom zat in 2019 dan betaalde je tot de dag van vandaag ongeveer 5 cent per kWh. Dat is dus 33% minder!
Met NieuweStroom kun je niet alleen kosteloos je CO2 uitstoot verlagen en bijdragen aan de energietransitie, tegelijkertijd bespaar je blijvend door slim in te kopen. En dat met behoud van je vrijheid, want je kunt bij NieuweStroom gewoon per maand opzeggen. Maar waarom zou je? De praktijk leerde de afgelopen 5 jaar dat NieuweStroom steeds de voordeligste aanbieder is geweest. We verwachten dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

NieuweStroom rekent je werkelijke verbruik af tegen de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs. Je betaalt bij NieuweStroom die exacte inkoopprijzen, met alleen een kleine vaste opslag per kWh/m³. Zonder verborgen risicopremies of verkapte marges zoals bij vaste prijzen.

Je voordelen bij NieuweStroom:
Door één-op-één koppeling aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs profiteer je van:
• Blijvend lage prijs die 100% eerlijk én controleerbaar is
• Dagelijks kosteloos inzicht in je verbruik per maand/dag/uur
• Behoud van totale vrijheid
Als energiepartner voor zowel stroom als gas, voorzien ze je van deskundig advies en ondersteuning op vlak van energie in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan: verbruiksreductie, metercapaciteiten, zonnepanelen, slimme laadpalen, meetdiensten e.d.

Vraag direct geheel vrijblijvend een gesprek aan met NieuweStroom
Mail je naam, bedrijfsnaam, leveringsadres(sen) en telefoonnummer naar energie@profri.nl.
Voor iedereen geldt de lage prijs, maar leden van ProFri krijgen van NieuweStroom een extra korting op de vaste leveringskosten.

Mede namens mijn collega-bestuurders, directie en medewerkers van ProFri, wens ik je fijne feestdagen en heel veel energie toe voor 2020!

Hans Hus
Voorzitter vakvereniging ProFri en
ondernemer van Kwalitaria Nootdorp

Dit artikel is reeds eerder verschenen in Frituurwereld Editie 14 – Winter 2019-2020

Meer over