Het bewijs is geleverd: Partner ProFri zorgt voor lagere energierekening

Actueel |
21 maart 2018 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

In januari is er een onderzoeksrapport verschenen van adviesbureau Roland Berger. De conclusie van dit onderzoek is een mooie opsteker voor klanten die bij NieuweStroom hun energie afnemen: Inkopen tegen dagprijzen is voordeliger dan traditionele vaste contracten met vaste prijzen.

In het rapport wordt ook specifiek gekeken naar de besparing voor een cafetaria. De besparing voor deze ondernemers lag in 2016 tussen € 730 en € 1.095. En ben je lid van vakvereniging ProFri, dan komen daar nog een paar tientjes bij in de vorm van een korting op de vaste leveringskosten.

ProFri koos niet voor niets eerder al voor NieuweStroom als voordeelpartner voor energie, die anders dan de naam doet vermoeden ook gas levert tegen actuele prijzen. De vakvereniging vond in NieuweStroom een betrouwbare energiepartner die controleerbaar eerlijk is en die blijvend een goede prijs biedt met behoud van vrijheid.
Overstappen of meer informatie? Mail naar energie@frituurcentrum.nl om een vrijblijvend afspraak te maken. In een persoonlijke gesprek met een adviseur krijg je duidelijke informatie en is er alle ruimte voor je vragen. Meer informatie kun je ook vinden op www.frituurwereld.nl.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het magazine Frituurwereld nummer 7 – Voorjaar 2018

Meer over