Nationale Smulgids: 3 redenen waarom jouw bedrijf erin moet staan

Actueel |
1 maart 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Gids voor blije consumenten, foto Shutterstock

De tweede editie van de Nationale Smulgids komt eraan. Is jouw cafetaria, snackbar of frituur onderscheidend en volgens jou een omweg meer dan waard? Drie redenen waarom jouw frituurspeciaalzaak dan niet mag ontbreken in deze sterrengids van de frituurbranche.

Ten Eerste: nieuwe fans!

De Nationale Smulgids 2022-2023 is bestemd voor de mensen waar het allemaal om draait: de consument, jouw gasten. Het horeca-aanbod is overweldigend en het is dus meer dan ooit zaak om nieuwe fans te scoren. Laat dus zien wat je in huis hebt in dé consumentengids met dé onderscheidende frituuradressen van Nederland!

Ten Tweede: uitstekend gezelschap!

In de Nationale Smulgids ben je in uitstekend gezelschap. Collega-bedrijven die beschikken over de keurmerken Goed Gefrituurd en/of Met Goud Bekroond hebben al een heel traject doorlopen. Deze cafetaria’s, snackbars en frituren zijn dus sowieso van de partij in de Smulgids. Als jij via de open inschrijving een plekje in de gids bemachtigt, bevind je je dus in het gezelschap van bedrijven die uitblinken in bak- en vakmanschap.

Ten Derde: leerzame Smulinspectie!

De procedure richting een mogelijke vermelding in de Nationale Smulgids heeft an sich al meerwaarde. Het invullen van de vragenlijst voor de open inschrijving scherpt jouw geest en ondernemerschap. De vragen dwingen je na te denken over jouw zaak. Bovendien krijg je daarna bezoek van kritische Smulinspecteurs, stuk voor stuk kenners van de branche. De weg naar een plekje in de Nationale Smulgids kan jouw bedrijf dus nóg sterker maken.

Meer informatie over de open inschrijving, lees je hier.