Breed frituuraanbod op Horeca EvenTT in Leeuwarden

Actueel |
2 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De afgelopen week Oost-Nederland, de komende week is de horeca in Noord-Nederland aan de beurt. Van maandag 5 tot en met woensdag 7 februari wordt in WTC Expo in Leeuwarden de vakbeurs Horeca EvenTT gehouden.

De dubbele t aan het eind heeft deze vakbeurs voor de noordelijke horeca te danken aan de TT. In eerdere jaren is het Horeca EvenTT namelijk gehouden in een hal bij het TT-motorcircuit in Assen. Het is dan ook al de zestiende editie van het Horeca EvenTT.

Lokettaria present

Ook Lokettaria is present in Leeuwarden. Het bedrijf uit Heerhugowaard timmert al enige jaren aan de weg met onbemande automatieken voor de automatische bereiding en verkoop van snacks. “Door de toepassing van kunstmatige intelligentie berekent de Lokettaria zelf of er voldoende voorraad voor de gehele dag beschikbaar is en of de loketautomaten voldoende gevuld zijn,” aldus Lokettaria. Het bedrijf was vorige week ook aanwezig op de beurs in Hardenberg.

Breed frituuraanbod

Naast Lokettaria en allround horeca-aanbieders zijn specifiek uit de frituurbranche onder meer van de partij in Leeuwarden: Amsterdamse Croquetten & Bitterballen, Aviko, Apparatenfabriek Bereila, Beckers, Beltaste/Vanreusel, Bicky, Bidfood/Restaria, Boerderijs, Cas & Kas, Coca-Cola, De Bruine Fruitschaal, De Vries Snacks, Elite Salades & Snacks, FHC Formulebeheer, Florigo, Frio Food, Frites de Mer, Gouda’s Glorie, Heeren van Loosdrecht, Hegro, Heinz, Hewigo, IJsboerke, Kiremko, Levo, Mexicano, Nissei, Njoy, Ola, Oliehoorn, Oma Bobs, Remia, Snackpoint, The Fryer Company, Topking, Van Oers, Verstegen, Win Equipment en Zaanse Mayonaise.

Op maandag en dinsdag is HorecaEvenTT geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Woensdag sluit de beurs een uurtje eerder.

Horecaeventt.nl