Komende week: de Horeca Vakbeurs in Hardenberg

Actueel |
25 januari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 januari wordt de Horeca Vakbeurs gehouden. Het vakevenement in de Evenementenhal in Hardenberg is gericht op alle horecaprofessionals in Noord- en Oost-Nederland.

De beurs in Hardenberg toont een breed pakket apparatuur, food, non-food en diensten voor de totale horeca. Vanwege een samenwerking tussen de beursorganisatie en Hanos Groothandels, presenteert Hanos’ casual dining formule AnyTyme zich uitgebreid op de beursvloer. AnyTyme is op zoek naar nieuwe franchisenemers, met name voor regio’s waar het concept nu nog niet of nauwelijks present is.

Voor de frituurbranche

Naast andere aanbieders uit de frituurbranche, zijn van de partij op de beursvloer: snackmaker Vanreusel, Bieterbal, De Jong Disposables, Enkco (met onder meer hybride vleessnacks), Fastfood Support, Foods.nl, Frio Food van de Berehap, Hewigo, Kortekaas Interieurs, Kraft Heinz, Mooyman Sauzen (specialiteit satésaus), Nissei Softijsmachines, Njoy Softijs, Oliehoorn en Royal Smilde Natura.

Trends en netwerken

Onderdelen van het randprogramma zijn onder andere: het netwerkterras van vakblad Misset Horeca, Chef’s Place met demonstraties van regionale topkoks als Niek van Leeuwen, Lars Aukema en Steven Klein Nijenhuis, vakwedstrijden voor koks, een Trendpodium met lezingen en presentaties, barista- en biertapwedstrijden én het Proefplein met volop inspiratie voor de drankenkaart.

De beurs is maandag en dinsdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, maar sluit woensdag een uurtje eerder. Bezoekers kunnen zich online registreren voor toegangskaarten.

horeca-vakbeurs.nl

Foto: Evenementenhal Hardenberg