Verhage op plek van lokaal bekende snackcateraar

Actueel |
8 mei 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Een speciaal pick-up point voor online orders. American pancakes, tosti’s, broodjes, burgers en vanzelfsprekend friet, kroketten en snacks. Verhage is terug in Ridderkerk. Aan het Vlietplein opende de formule zijn 44-ste vestiging op de plek van een lokaal bekende snackcateraar.

Kersvers franchisenemer Pamela de Zwart, voorheen medewerkster bij een Verhage in Rotterdam, kan niet wachten om de gasten te verwelkomen. Pamela legt de nadruk op het brede, eigentijdse aanbod. “Voorheen stond Verhage bekend als dé specialist op het gebied van klassieke, oud-Hollandse snacks uit de frituur, maar tegenwoordig zijn we veel meer dan dat.”

Verder zegt de onderneemster: “Van juicy burgers tot vers bereide sandwiches, van frisse salades tot crispy tosti’s en van kroketten volgens eigen receptuur tot koffie met gebak van Patisserie Dudok. We hebben voor ieder wat wils.”

“Trots en enthousiast”

Verhage nam in Ridderkerk zijn intrek in de vestiging van cateringbedrijf Lifeline food & drinks. Het bedrijf bouwde in bijna dertig een grote lokale reputatie op. Ondernemers Arie Klootwijk en Co Snijders combineerden een snackbar met catering. Fameus was het bedrijf vanwege zijn saté-buffetten. Verhage nam de locatie per 1 februari over.

Verhage-directeur Wesley Fok in de media: “We zijn trots en enthousiast om op deze fundering verder te bouwen.” De verbouwing van het pand nam ruim twee maanden in beslag. Verhage Vlietplein telt veertig zitplaatsen.

Foto’s: Verhage

Meer over