Verhage Volgerlanden annexeert Blokker-winkel

Actueel |
29 maart 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Verhage Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht is spectaculair uitgebreid. Een naastgelegen pand van winkelformule Blokker werd samengevoegd met de Verhage-vestiging van franchiser Miranda de Held. Hierdoor ontstond een casual buurtrestaurant van 250 vierkante meter met 70 zitplaatsen.

Verhage heeft altijd al de nadruk gelegd op het belang van zijn sociale functie in buurten en wijken. De laatste jaren transformeert de frituurspeciaalzaak tot casual huiskamer. Er is drie maanden gewerkt aan de uitbreiding in winkelcentrum Hoog-Ambacht. Sinds gisteren is de vestiging van Verhage weer voor het publiek geopend. De verkoopoppervlakte is verdubbeld.

“Complete eetervaring”

Miranda de Held is pas twee jaar de franchisenemer, maar al wel twintig jaar werkzaam bij Verhage. Zij zegt: “Toen ik in 2004 begon bij Verhage Putsebocht was Verhage nog een snackbar. Nu is het zoveel meer dan dat. We hebben een breed assortiment aan verse sandwiches, tosti’s, salades en zelfs Italiaans schepijs.”

Daarnaast heeft Verhage Volgerlanden zijn functie als koffieadres versterkt. Miranda: “We serveren nu gebak van Dudok. Bij ons beleef je een complete eetervaring in een gezellige, huiselijke sfeer. Het hele team kijkt uit naar de reacties van de gasten.”

Twee vestigingen

Verhage Volgerlanden is de eerste vestiging van de formule in Hendrik Ido Ambacht. De zaak opende veertien jaar geleden, tegelijk met de oplevering van het winkelcentrum. Zeven jaar geleden opende Verhage elders in het verstedelijkte dorp een tweede vestiging.

Foto’s: Verhage Volgerlanden

Meer over