Heropening Verhage Blijdorp in jubileumjaar

Actueel |
25 januari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Ondernemers Michel en Anna van Herk zijn een kwart eeuw franchisenemers van Verhage in Rotterdam-Blijdorp. In hun jubileumjaar is hun zaak nu na een grondige herstijling heropend. Michel en Anna maakten de transitie van Verhage mee van frituurzaak naar luxe buurtrestaurant.

In een toelichting over de heropening met een nieuw gezicht, zeggen de franchisenemers: “Waar we vroeger meer een cafetaria waren en dit ook uitstraalden, zijn we nu een allround eetgelegenheid volgens het moderne Verhage-concept.”

“Alle eetmomenten”

Volgens Michel en Anna is hun bedrijf nu een eetadres voor alle eetmomenten en alle doelgroepen. “Met ons ruime assortiment aan vers bereide sandwiches en tosti’s maar ook salades en gebak, naast de klassieke friet en snacks, bieden we een plek voor iedereen,” vertellen Michel en Anna dan ook.

“We zijn hét adres voor lunch, diner en alles ertussenin, of je nou gezellig in ons restaurant komt eten, afhalen of jouw bestelling thuis laat bezorgen.”

“Huiselijke setting”

Verhage Blijdorp is voor de grondige verbouwing ruim een maand gesloten geweest, maar nu zijn de deuren weer wagenwijd open om gasten te verwelkomen. De franchisenemers omschrijven het resultaat als “een huiselijke setting met een modern interieur”.

Verhage Blijdorp is één van de oudste vestigingen van de formule. De zaak opende in 1989, toen ondernemers Joop en Pim Verhage nog maar relatief kort samenwerkten met franchisers. “Verhage Blijdorp is een begrip in de wijk,” aldus Verhage, dat tegenwoordig 43 restaurants heeft.

Foto’s: Verhage

Meer over