Proef Kwalitaria met Burger Business in Tilburg

Actueel |
21 februari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Formulehuis FFC

“De lekkerste premium burgers. Met het beste van Kwalitaria.” Het is de slogan van de nieuwe co-branding shop van Kwalitaria en Burger Business in Tilburg. Formulehuis FFC bouwde de burgerbar van Burger Business onlangs om naar de nieuwe combinatievestiging.

Formulehuis FFC nam de kleine Brabantse burgerformule begin dit jaar over. De vestiging Tilburg geldt als pilotstore.

Burger Business heeft daarnaast nog outlets in Eindhoven, Breda en Nijmegen. Of deze drie op dezelfde wijze worden verbouwd, hangt af van de resultaten van de vestiging Tilburg. FFC bekijkt de komende maanden of Kwalitaria en Burger Business elkaar met deze co-branding vestiging kunnen versterken. Pas na de test wordt het verdere beleid bepaald.

“Belangrijke productgroep”

FFC-directeur Martijn Boone laat weten dat de overname van Burger Business past bij de verdere ontwikkeling van het assortiment: “We zien met Kwalitaria al jaren een toename in de verkoop van burgers. Het is voor onze 135 vestigingen dan ook een belangrijke productgroep. Met de overname van Burger Business hebben we een schat aan kennis in huis gehaald waarmee we deze productgroep in 2023 kunnen doorontwikkelen.”

Beperkt Kwalitaria-assortiment

“Voor de consument verandert er niets,” zegt Boone. “Behalve dat je nu ook bepaalde gerechten uit het Kwalitaria-assortiment kunt bestellen. Beide menu’s vullen elkaar goed aan. Naast je favoriete Burger Business burger geniet je nu ook van lekkere frietspecials, fried chicken buckets en Kwalitaria-milkshakes. En ook een kindermenu kun je vanaf nu afhalen of laten thuisbezorgen.”