Kwalitaria-actie met Giro555 Burgers levert 7500 euro op

Actueel |
17 februari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Beeld: Kwalitaria FFC

De landelijke hamburgeractie van Kwalitaria heeft een bedrag van 7500 euro opgeleverd voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De volledige opbrengst van de voor één dag omgedoopte Giro555 Burgers is door de cafetariaformule overgemaakt naar Giro555. Directeur Martijn Boone van formulehuis FFC zegt: “Het is mooi om met zoveel vestigingen iets te kunnen betekenen.”

Bedrag aangevuld door FFC

Tijdens de nationale actiedag afgelopen woensdag verkochten alle ruim 135 Kwalitaria-vestigingen drie van hun burgers op de kaart als Giro555 Burger. Ze werden verkocht voor €5,55, een bedrag dat volledig ten goede kwam aan de slachtoffers van de aardbeving. In totaal zijn er woensdag 985 Giro555 Burgers verkocht, wat neerkomt op een bedrag van €5467. Formulehuis Food Franchise Company heeft dit bedrag aangevuld tot €7500.

Ook online te bestellen

Het idee voor de actie ontstond in de franchiseraad van Kwalitaria. “Onze ondernemers hadden sterk de behoefte om iets voor de slachtoffers van de aardbeving te doen,” vertelt marketingdirecteur Martijn Boone. “Zeker omdat er een aantal Turkse Kwalitaria ondernemers zijn die in meer of mindere mate persoonlijk betrokken zijn bij de ramp.”

Boone zegt verder: “Vanuit het hoofdkantoor konden wij dit initiatief natuurlijk alleen maar ondersteunen en we zijn dan ook direct aan de slag gegaan om de actie op te zetten.” De Giro555 Burgers waren zowel online als in de vestigingen te bestellen.

Meer over