Powered by Bamiboys: Bamiburger bij Kwalitaria

Actueel |
23 mei 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Kwalitaria voert een tijdelijk seizoensproduct dat de aandacht trekt. Het lentebroodje is namelijk een Bamiburger. De cafetariaformule ontwikkelde het bamibroodje samen met de bamischijfdeskundologen van de Bamiboys.

144.000 volgers en 2,2 miljoen likes. Dat is de oogst van de Bamiboys op TikTok. Hiermee horen de twee tienerkameraden tot de meest succesvolle Nederlandse influencers. Voor wie hun filmpjes niet kent: elke aflevering test het duo ergens in ons land een bamischijf. Kwalitaria ontwikkelde zijn bamischijf op een brioche bun samen met de influencers.

Bamischijf op brioche bun

Bamiboy Peer liet onlangs via TikTok weten: “Na maanden voorbereiding is het dan zover. Ons eigen lentebroodje bij de Kwalitaria. Ik ben er ongekend blij mee, en ik hoop jullie ook!” Gekozen is voor een pittige bamischijf. De andere ingrediënten op de knapperige bun: pindasaus, zoetzure komkommer, gebakken uitjes en samuraisaus.

Het mag natuurlijk geen verwondering wekken dat de Bamiboys Kwalitaria’s lentebroodje belonen met het rapportcijfer 10. “Echt heel tof, heel tof en dat zit hem in het broodje, het brioche broodje,” aldus Peer over het snackbroodje dat deels zijn eigen creatie is.

Een hele maaltijd

Het lijkt erop dat mede dankzij de Bamibays de verkoop van de snack in de lift zit. Bij veel cafetaria’s hoort de bamischijf tot de top 5 van hardlopers, bij andere valt hij nipt buiten het kwintet van ultieme bestsellers. Ook de belangstelling voor ambachtelijke bamisnacks is groot.

Of Kwalitaria’s Bamiburger zal inburgeren, is afwachten. Een hele maaltijd is het in elk geval wel. “Drie maanden in het schap, drie maanden obesitas,” zegt Peer tot besluit in zijn TikTok-video. Van het lentebroodje raak je dan ook goed gevuld, want hij is 804 kilocalorieën.

@bamischijfdeskundoloog

Bamiboys! Ik ben een man van het volk, daarom geef ik het Lentebroodje aan het volk om te pijlen is die in de smaak valt. #ad #samenwerking #bamiboys #foryoupage #kwalitaria #voorjou

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Link naar Bamiboys op TikTok: Bamiboys! (@bamischijfdeskundoloog) | TikTok

Foto’s: FFC Kwalitaria

Meer over