Nieuwe Kwalitaria pal naast AH in Aalten

Actueel |
10 juli 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Het is een beproefde methode. Franchiseformules richten een nieuwe vestiging in en gaan vervolgens op zoek naar een matchende franchisenemer. Domino’s doet het veelvuldig, Kwalitaria doet het ook. De 27-jarige ondernemer Mert Yaslar betrekt de nieuwe Kwalitaria in Aalten die al enige tijd was opgeleverd.

In het Achterhoekse dorp vlakbij de grens met Duitsland is de nieuwe Kwalitaria gevestigd pal naast een grote vestiging van Albert Heijn, die onlangs ingrijpend is gemoderniseerd. In de supermarkt zit bovendien een koffiezaak van een regionale bakkerij.

“Vrienden hebben ook Kwalitaria”

“Ik heb er altijd al van gedroomd om te gaan ondernemen in de horeca,” zegt franchisenemer Mert Yaslar, afkomstig uit Hengelo, in een persbericht van Kwalitaria’s formulehuis FFC. “Goede vrienden van mij hebben een Kwalitaria. Dus zo zag ik al snel de voordelen van deze mooie formule.”

“Sfeervolle plek”

Over zijn Kwalitaria in Aalten zegt Yaslar verder: “Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een sfeervolle plek geworden om te komen eten. Al kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen. Binnenkort kunnen klanten hun bestelling ook te laten bezorgen.”

Foto: Kwalitaria FFC

Meer over