Kwalitaria Colijn in Rhenen verbetert piek-efficiency

Actueel |
18 april 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Kwalitaria Colijn in Rhenen is sinds kort niet alleen gehuld in de nieuwste huisstijl van de formule, maar gaf ook de efficiency tijdens pieken een enorme impuls. Zo worden de bestellingen voortaan in één centrale keuken bereid.

De routing in het bedrijf is tijdens een verbouwing van zes weken sterk verbeterd, aldus ondernemer Maarten Colijn. Hij zegt: “Voorheen liepen we op de piekmomenten vaak vast, omdat we verschillende keukens hadden. Dat we de bezorging vanuit de kelder deden, was ook niet bepaald handig. Nu gaat alles vanuit één werkplek, dat werkt een stuk efficiënter.”

“Verdere omzetgroei”

Ook bestellen is zowel voor de gast als voor de medewerkers eenvoudiger geworden. Colijn: “Dat kan nu in de winkel heel gemakkelijk ook via bestelzuilen. Deze nieuwe opzet gaat ons hopelijk helpen om de omzetgroei die we al een tijd ervaren verder door te zetten.” Colijns collega Berto Budding: “We zien alleen maar voordelen, zowel voor ons qua werken als voor de gasten.”

“Moderne uitstraling”

Kwalitaria Colijn kreeg een compleet nieuwe indeling en inrichting. Hoewel de verbouwing dus zes weken duurde, is het bedrijf maar vijf dagen gesloten geweest. Colijn en Budding: “De zaak heeft een moderne, sfeervolle uitstraling die helemaal bij deze tijd past. Warme kleuren, een tikje industrieel en veel groene details. Het is echt een aantrekkelijke plek geworden waar je gezellig kunt genieten van een lekkere maaltijd, burger, frietje met snack of vers belegd broodje.”

Foto: FFC, Kwalitaria Colijn