Vrienden nemen Kwalitaria in Pijnacker over

Actueel |
16 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

“We hebben beiden in de horeca gewerkt tijdens onze studententijd,” vertellen Ashwin Hieralal en Marco Oskam. “Toen is de liefde voor het vak en de droom voor een eigen zaak ontstaan.” Sinds kort zijn Hieralal en Oskam eigenaar van Kwalitaria Keijzershof in Pijnacker.

De twee begindertigers leerden elkaar kennen op de universiteit. “We hebben daarna in andere branches gewerkt, maar het is altijd in ons hoofd blijven hangen.” De droom van een eigen horecabedrijf ging niet weg maar bleef dus. Het duo zegt in een persbericht van Kwalitaria-exploitant FFC: “We zijn ontzettend blij met deze kans en kijken ernaar uit om met veel enthousiasme onze droom waar te maken.”

Passie en plezier

In de afgelopen weken waren Ashwin en Marco al werkzaam bij Kwalitaria Keijzershof. Ze zeggen: “Het is hard werken, maar het is voor ons een passie en dat maakt dat we met veel plezier naar de zaak komen.” De voormalige eigenaar blijft voorlopig in loondienst bij de zaak betrokken en helpt het nieuwe Kwalitaria-duo op weg.

Toen de kans zich voordeed om de Kwalitaria in Pijnacker over te nemen, twijfelden Hieralal en Oskam niet lang. Marco Oskam zegt: “We kwamen eigenlijk bij toeval bij Kwalitaria Keijzershof terecht, maar waren al snel overtuigd. De naamsbekendheid is bovendien reeds groot.” Ashwin Hieralal vult aan: “Natuurlijk is het spannend om dit avontuur aan te gaan, maar vanwege de vrijheid en de ondersteuning die Kwalitaria biedt, hebben wij er het volste vertrouwen in.”

Warm welkom in buurt

Er is inmiddels al kennisgemaakt met enkele buurtbewoners. “Zij maken het voor ons extra plezierig om hier aan de slag te gaan en om elke dag voor hen klaar te staan”, laat Marco weten. “Het is een hechte en leuke buurt. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor het warme welkom en kijken ernaar uit om met de rest van de buurt kennis te maken.”

Foto: Ashwin en Marco, Kwalitaria FFC

Meer over