Mini-pizza: Domino’s verbreedt aanbod met My Domino’s Box

Actueel |
22 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Bombardeert Domino’s de pizza tot een bijgerecht? Het is wat je je onwillekeurig afvraagt als je My Domino’s Box ziet. De éénpersoons maaltijddoos biedt onderdak aan een mini-pizza en daarnaast friet, kipsnacks of andere gerechten van de pizzabezorger.

Domino’s Nederland speelt met My Domino’s Box naar eigen zeggen in op het groeiende aantal alleengaanden in ons land, huishoudens van één persoon. “Begin 2023 woonden er 3,3 miljoen mensen alleen. Dat is 18 procent van de inwoners van Nederland,” aldus Domino’s. “Domino’s wil ook deze groep laten genieten van haar gevarieerde menu.”

Eindeloos variëren

Met een breed aanbod aan mini-pizza’s, kan de klant volgens Domino’s Nederland eindeloos variëren. Het bedrijf stelt: “Naast de mini-pizza is er in My Domino’s Box ruimte voor twee bijgerechten, zoals Potato Wedges, Crispy Oven Fries. Of verschillende kipgerechten: Crunchy Chicken, Popcorn Chicken, Buffalo Wings, Kick’n Chicken, en Chicken Strippers.”

Voor My Domino’s Box geldt een vanaf-prijs van € 8,99. De verbreding van het aanbod lijkt een strategische keuze. Als je alle consumentenkeuzes optelt, zijn er namelijk vele malen meer eetmomenten met friet, snacks en hamburgers dan met pizza. Passen er eigenlijk ook sandwiches met hamburgers van de grill in My Domino’s Box? Domino’s is in ons land present op ruim 370 locaties.

Tekst: Ubel Zuiderveld, foto’s: Domino’s