Voortgang vertraagd, aanmelden kan nog steeds. Wat is de status van het bakwandenonderzoek?

Achtergrond |
21 december 2017 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

In het zomernummer van Frituurwereld en via de website van het Nederlands Frituurcentrum werden frituurprofessionals opgeroepen om deelnemer te worden aan een groot bakwandenonderzoek. Het frituurcentrum wil via dit gerichte onderzoek inzicht krijgen in ervaringen van ondernemers met hun bakwand en een beeld krijgen van service aangaande frituurovens.

Naar de smaak van het Nederlands Frituurcentrum is het aantal aanmeldingen voor deelname aan dit onderzoek tot op heden onvoldoende. Dit betekent dat er nog geen kwantitatief onderzoek gehouden kan worden, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Mogelijk kiest het frituurcentrum nu voor een kwalitatief onderzoek, maar dat gaat meer tijd kosten. Want in dat geval wordt iedereen gebeld en persoonlijk geïnterviewd. Over de verdere voortgang van het onderzoek zal het Nederlands Frituurcentrum binnenkort meer bekend maken.

Mocht je in de tussentijd collega’s spreken, breng dan ook bij hen het bakwandenonderzoek van het Nederlands Frituurcentrum onder de aandacht. Het frituurcentrum wil niet alleen ondernemers bevragen die problemen hebben met hun bakwand of met de service, maar ook ondernemers die tevreden zijn over hun bakwand en de geboden service. Aanmelden voor het onderzoek, het kan dus nog steeds.

www.frituurcentrum.nl/bakwandenonderzoek

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het magazine Frituurwereld nummer 6 – Winter 2017-18