Leden ProFri willen onderzoek naar bakwanden

Actueel |
21 juni 2017 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Het Nederlands Frituurcentrum gaat in opdracht van vakvereniging ProFri onderzoek doen naar bakwanden en frituurovens. ProFri wil met dit onderzoek inzichtelijk krijgen hoe de ervaring van ondernemers is met hun frituurovens en bakwanden. Op verschillende forums, waaronder Frietbook, geven frituurondernemers regelmatig te kennen dat ze kampen met kapotte en lekkende ketels. Hoewel dit feit een belangrijke drijfveer is voor het bakwandenonderzoek, blijft het hiertoe niet beperkt.

ProFri en het Frituurcentrum willen het onderzoek breder trekken dan alleen deze manco’s. Daarom roepen de organisaties alle frituurondernemers op (ook niet-leden) om zich te melden als ze hun ervaringen over bakwanden en de service willen delen. Het Frituurcentrum zegt hierover: “We willen niet alleen ondernemers bevragen die problemen hebben of hadden, maar ook ondernemers die tevreden zijn.” Het Frituurcentrum gaat eerst inventariseren welke ondernemers mee willen werken aan het onderzoek. “Zodra we dit in beeld hebben, ontvangen de personen die zich hebben aangemeld een link naar een vragenlijst. Mogelijk worden ze na het invullen van de enquête telefonisch benaderd voor aanvullende vragen.” Ondernemers kunnen zich voor het bakwandenonderzoek aanmelden via www.frituurcentrum.nl/bakwandenonderzoek.

Dit artikel is reeds eerder verschenen in Frituurwereld Editie 4 – Zomer 2017