Veganistische Copper Power gekozen tot Lekkerste Lunchroombroodje

Actueel |
9 november 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Copper Power, foto Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

De Copper Power van de plantaardige Canadese fastfoodformule Copper Branch is gekozen tot het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2022. De jury van de wedstrijd was vol lof over dit volledig veganistische belegde broodje.

Bij de wedstrijd van vakplatform Lunchroom, worden de inzendingen beoordeeld door een mystery jury.

Die was unaniem zeer te spreken over “de harmonie en balans” van het broodje met gemarineerde shiitakes, sriracha-ratatouille en bearnaisesaus. Volgens de proefjury is de Copper Power “een ware smaaksensatie”.

Canadees vegaconcept

Hoewel Copper Branch een Canadees vegaconcept is, werd de Copper Power in ons land ontwikkeld. Hierbij is het Nederlandse management niet over één nacht ijs gegaan: gedurende ettelijke maanden werd steeds opnieuw geproefd en getest. De jury oordeelde dat de prijs-kwaliteitverhouding uitmuntend is.

Nieuwe vestiging in Rotterdam

Copper Branch geldt als de grootste plantaardige fastfoodketen ter wereld. Vorig jaar opende de formule zijn eerste Nederlandse vestiging in Utrecht. Inmiddels is Copper Branch ook present in Rotterdam, waar bijna vijf maanden geleden een restaurant werd geopend aan de Korte Hoogstraat in het centrum. Wereldwijd heeft de keten nu 76 vestigingen en zijn er 20 nieuwe zaken gepland. Naast belegde broodjes, behoren bowls, vegaburgers, wraps en salades tot de kernproducten.

Meer over