Snackfabrikant reageert razendsnel met online alternatief voor Horecava

Actueel |
25 november 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Frituurwereld - Van Geloven oud en nieuw klein
Foto: Van Geloven

Dat de Horecava in januari 2022 niet doorgaat, hoeft niet te betekenen dat horecaondernemers de geliefde beursacties mislopen. Tenminste, als fabrikanten met een alternatief komen voor het beursbezoek. De eerste meldt zich al.

Door de coronaperikelen heeft de beursorganisatie laten weten dat de Horecava in januari 2022 niet doorgaat. “Een zeer heftige beslissing”, zegt beursmanager Carlijn Groen-Wijnmalen. “We hadden het zo graag anders gezien en wilden zo graag met een prachtig fysiek evenement het nieuwe jaar aftrappen.”

Toch voordelen voor ondernemers

Producenten moeten nu op zoek naar andere manieren om nieuwe producten en aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Door razendsnel te schakelen, kan de eerste fabrikant in de snackwereld al een alternatief voor horecaondernemers presenteren. Van 4 tot en met 7 januari 2022 organiseert Van Geloven ‘Nieuwjaarsknallers’, een online beurs met iedere dag nieuwe voordelen voor trouwe klanten en speciale acties voor cafetaria- en andere horecaondernemers. Ondernemers kunnen zich hier registreren voor deze online beurs.

Het is nog niet bekend of andere fabrikanten met vergelijkbare initiatieven komen. Met Frituurwereld blijf je op de hoogte. Meld je hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Horecava in het voorjaar

De RAI hoopt de Horecava te kunnen verplaatsten naar het voorjaar van 2022 en zal daar medio december een beslissing over nemen. In januari 2020 vond de tot nu toe laatste fysieke Horecava plaats. Toen bezochten 75.000 mensen de horecavakbeurs in de Amsterdamse RAI.